Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ionuţ Luţu, după ce maşina lui Gigi Becali a ajuns pe câmp! Imaginea de la locul accidentului: "Bine că n-a fost mai rău" | EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Ionuţ Luţu, după ce maşina lui Gigi Becali a ajuns pe câmp! Imaginea de la locul accidentului: "Bine că n-a fost mai rău" | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Ionuţ Luţu este omul de încredere al lui Gigi Becali, însă fostul fotbalist a trecut printr-un moment delicat, duminică dimineaţa. Rolls-Royce-ul finanţatorului FCSB a fost surprins pe câmp, pe centura Bucureştiului. Pentru Orange Sport, Ionuţ Luţu a oferit o primă reacţie.

UPDATE | Gigi Becali susţine că se afla la volan. 

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depăşire, iar cel pe care l-am depăşit s-a băgat şi el în depăşire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan şi am intrat în şanţ.

Când intri într-o depăşire şi cel pe care-l depăşeşti intră şi el în depăşire, se numeşte unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în şanţ.

Maşina? Doar roţile (n.r - sunt avariate). Le-am spus poliţiştilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere şi să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine şi cu asta basta”, a explicat Gigi Becali, pentru Gazeta Sporturilor

Ce a spus Ionuţ Luţu, după accidentul rutier

Maşina lui Gigi Becali a avut parte de un nou eveniment în trafic. Duminică dimineaţa, Rolls-Royce-ul finanţatorului FCSB a fost surprins ieşit de pe carosabil, în câmp. 

Jurnalistul Narcis Drejan s-a aflat la faţa locului şi a surprins bolidul implicat în accidentul rutier.

Orange Sport l-a contactat pe Ionuţ Luţu, omul de încredere al lui Gigi Becali, iar asistentul afaceristului a transmis că nu a suferit răni. În aceeaşi măsură, a răsuflat uşurat, întrucât evenimentul rutier putea fi grav. 

"Sunt ok. Bine că n-a fost mai rău", a declarat Ionuţ Luţu, pentru Orangesport.ro. 

În august, Gigi Becali a fost surprins într-un Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de aproximativ 500.000 de euro, dar pe care doar l-a împrumutat la acel moment. 

Imagini, în galeria foto

În septembrie, maşina lui Gigi Becali a avut parte de un alt eveniment, în Bucureşti

Bolidul afaceristului care controlează FCSB a fost surprins în urmă cu două luni, într-o intersecţie din Bucureşti. Atunci, o femeie ar fi acroşat din spate maşina lui Gigi Becali. 

În ciuda îngrijorării femeii, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a transmis că nu a simţit impactul şi nu a dorit să completeze constatarea amiabilă. 

Recent, Ionuţ Luţu a primit o funcţie importantă în una dintre firmele lui Gigi Becali.  

Ionuţ Luţu a fost unul dintre cei mai talentanţi mijlocaşi români. Însă apetitul pentru viaţa extrasportiv l-a împiedicat să-şi arate talentul la adevărata sa valoare. De-a lungul carierei, Ionuţ Luţu a jucat la: Universitatea Craiova, Galatasaray, Steaua, FC Naţional, Rapid, Apollon Limassol sau Pandurii. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: masina gigi becaliionut lutuaccident masina gigi becaliaccident ionut lutu 

viewscnt
Articole similare