Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarii în drumul spre Euro 2024: ”O tragere la sorţi foarte bună”. Cu cine se va da lupta pentru locul 2

Prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarii în drumul spre Euro 2024: ”O tragere la sorţi foarte bună”. Cu cine se va da lupta pentru locul 2
Comentarii

România şi-a aflat adversarii din preliminariile pentru Euro 2024, iar prima reacţie nu a întârziat să apară.

În drumul spre turneul final la Campionatului European din 2024, România a fost repartizată în grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

”Tricolorii” au au evitat adversari grei, precum cei din grupele B şi C, cu Olanda şi Franţa sau Italia şi Anglia.

Prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarii în drumul spre Euro 2024: ”O tragere la sorţi foarte bună”

De aceeaşi părere este şi Florin Prunea, care a recunoscut că România a avut un noroc fantastic şi a evitat ”balaurii” mari.

Fostul mare internaţional a subliniat că favorita grupei este Elveţia, iar lupta pentru locul doi se va duce cu Israel, dar nici naţionala statului Kosovo nu trebuie subestimată.

”O tragere la sorţi favorabilă. E bine că am evitat balaurii mari… Deplasările vor fi însă grele… Kosovo e destul de periculoasă, cu Belarus nu poate fi luată în calcul.

Favorită certă a grupei e Elveţia, ne batem cu Israelul la locul doi. Am fost observator în Israel, este o echipă care poate pune probleme. A bătut Austria cu 5-2 acum un an.

Dar Kosovo poate încurca pe oricine. O tragere la sorţi nu bună, chiar foarte bună”, a declarat Florin Prunea, pentru Prosport.

Campionatul European din Germania va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare