Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Acest aspect denotă că este un om inteligent”. Laude pentru Mutu. Cum a impresionat antrenorul Rapidului: ”E un exemplu pentru ceilalţi” | EXCLUSIV

”Acest aspect denotă că este un om inteligent”. Laude pentru Mutu. Cum a impresionat antrenorul Rapidului: ”E un exemplu pentru ceilalţi” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid este la al doilea meci în care nu reuşeşte să câştige, dar Adi Mutu a fost complimentat în studioul Orange Sport. Antrenorul giuleştenilor a primit laude după discursul pe care l-a avut la finalul meciului încheiat la egalitate în Giuleşti.

Rapid a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu FC Botoşani, scor 1-1, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Ţigănaşu, în minutul 38, în favoarea celor de la FC Botoşani, iar Junior Morais a egalat în minutul 83, cu un şut din afara careului, pentru gazde.

Este pentru prima oară în acest sezon când Rapid pierde puncte în Giuleşti, având până la această etapă cinci victorii.

La finalul meciului, Adi Mutu a tras concluziile şi şi-a asumat responsabilitatea pentru că giuleştenii nu au câştigat acest meci.

Laude pentru Mutu. Cum a impresionat antrenorul Rapidului: ”E un exemplu pentru ceilalţi” | EXCLUSIV

Antrenorul Rapidului a recunoscut că rezultatul de pe tabelă reflectă jocul slab prestat de echipa sa şi nu a dat vina pe alţi factori, cum ar fi tactica defensivă a adversarilor sau arbitrajul.

Pentru acest discurs, Mutu a fost lăudat, fiind lăudat pentru faptul că a recunoscut când a greşit.

”Acest aspect denotă că Mutu este un om inteligent. Nu aveam niciun dubiu pentru că l-am şi cunoscut personal şi ştiam bine chestia asta şi îmi pare bine că o demonstrează şi public. 

E foarte clar ce spune el. Are şi inteligenţa de a o spune în aşa fel încât să-şi umfle echipa, adică am făcut o greşeală pentru că nu mi-am dat seama cât de mari suntem noi şi atunci noi, fiind mari, înţelegem un adversar care e mai mic şi nu are ce să facă în faţa noastră decât lucrul ăsta (n.r. să se apere).

E un exemplu pentru alţi antrenori care nu recunosc niciodată când greşesc, niciodată”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Adi Mutu: ”Nu aveam dreptate”

Fotbalul uneori îţi dă, alteori îţi ia. Sunt nemulţumit doar de rezultat. M-am oprit să vorbesc despre echipele care joacă defensiv, nu aveam dreptate, vorbeam probabil pentru că eram frustrat.

Fiecare îşi apără şansele cum poate, probabil că problema era la noi, trebuie să ne gândim la noi şi să ne gândim că terenul se micşorează când jucăm”, a precizat Mutu, după meci.

 

Afla mai multe despre: muturapid 

viewscnt
Articole similare