Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu aveam dreptate, probabil eram frustrat”. Adi Mutu îşi recunoaşte greşeala după remiza cu Botoşani: ”Nu îi judec”

”Nu aveam dreptate, probabil eram frustrat”. Adi Mutu îşi recunoaşte greşeala după remiza cu Botoşani: ”Nu îi judec”

Rapid

Comentarii

Marea favorită înaintea confruntării cu FC Botoşani, Rapid nu a reuşit să obţină victoria împotriva moldovenilor. Cele două echipe au remizat în Giuleşti, scor 1-1. În urma partidei, prezent la flash-interviu, Adi Mutu şi-a recunoscut greşeala de la ultimele meciuri.

Rapid pleca din postura de favorită împotriva lui FC Botoşani, dar la pauză era condusă de echipa pregătită de Mihai Teja, care era la un pas de demitere înaintea fluierului de start.

Giuleştenii au tot împins, dar au obţinut cu greu egalarea, în ultimele minute, prin Junior Morais, cu un şut fabulos de la distanţă.

În orice caz, gazdele nu au reuşit să se impună, după ce Botoşani a urmat aceeaşi partitură ca Petrolul sau U Cluj. Dar, de această dată, Adi Mutu şi-a recunoscut greşeala şi nu a mai criticat jocul adversarului.

În plus, ”Briliantul” a oferit şi ultimele detalii despre accidentarea suferită de Jayson Papeau.

Adi Mutu: ”Nu aveam dreptate, probabil eram frustrat”

Am început foarte bine meciul, am fost surprins când am văzut că sistemul şi modul de a juca, în sensul că se apăra foarte bine în faţa careului, am văzut că avem altfel de meci.

La primul lor contraatac, a venit golul. Poate putea să iasă unul dintre băieţi la Ţigănaşu, dar el a venit al cincilea pe bara a doua.

Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, cred că am obţinut un punct pentru dorinţa şi munca depusă de băieţi. Ăsta e fotbalul, nu sunt aici să judec Botoşaniului, fiecare joacă cum poate ca să obţină un rezultat cu Rapid.

Se vedea clar că joacă pe contraatac, din păcate aşa se întâmplă în fotbal de multe ori, când încercă să desfaci o echipă, rămâi deschis în apărare.

Fotbalul uneori îţi dă, alteori îţi ia. Sunt nemulţumit doar de rezultat. M-am oprit să vorbesc despre echipele care joacă defensiv, nu aveam dreptate, vorbeam probabil pentru că eram frustrat.

Fiecare îşi apără şansele cum poate, probabil că problema era la noi, trebuie să ne gândim la noi şi să ne gândim că terenul se micşorează când jucăm.

Nu îmi fac nicio problemă pentru echipa mea. Astăzi am văzut un joc solid din partea lor. Jayson începuse foarte bine, nu ştim, credem că are doar entorsă, până nu face luni vizita medicală, nu ştim”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare