Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Junior Morais, şut fabulos de la distanţă în Rapid - Botoşani! Brazilianul şi-a salvat echipa cu un eurogol

VIDEO | Junior Morais, şut fabulos de la distanţă în Rapid - Botoşani! Brazilianul şi-a salvat echipa cu un eurogol

Rapid

Comentarii

Condusă cu 1-0 încă din finalul primei reprize, Rapid a avut nevoie de aproape o oră pentru a obţine egalarea, iar Junior Morais (36 de ani) a fost din nou salvatorul giuleştenilor. După ce a marcat un gol senzaţional pentru a aduce victoria cu UTA, acum a reuşit o execuţie şi mai neaşteptată.

Junior Morais, şut fabulos de la distanţă în Rapid - Botoşani

După înfrângerea surprinzătoare din ultima rundei, împotriva codaşei clasamentului, Chindia Târgovişte, Rapid i-a pus gând rău lui FC Botoşani la următorul meci.

Giuleştenii încă îşi ling rănile după eşecul de la Ploieşti, iar Adi Mutu a trimis o formulă ofensivă pe teren, pentru a obţine victoria împotriva moldovenilor.

Însă, după 38 de minute, Ţigănaşu reuşea să deschidă scorul în favoarea gazdelor, după ce a profitat de neatenţia defenisve giuleştene.

Rapidiştii au tot împins, dar cei de la Botoşani au reuşit să îşi menţină avantajul, până în minutul 83, când Junior Morais şi-a salvat din nou echipa.

După ce a marcat unicul gol al confruntării cu UTA, tot în Giuleşti, cu un şut de la distanţă, brazilianul a reuşit o nouă execuţie fabuloasă, care le-a adus egalarea gazdelor.

Reuşita sa a fost contestată pentru un presupus fault, dar cei din camera VAR nu au văzut vreun motiv să o anuleze.

Afla mai multe despre: junior morais 

viewscnt
Articole similare