You are here:

Prima reacţie dură după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League: "Suporterii, conducătorii se lasă îmbătaţi de acest fotbal amputat"

Prima reacţie dură după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League: "Suporterii, conducătorii se lasă îmbătaţi de acest fotbal amputat"

CFR Cluj

Comentarii

Eliminarea ruşinoasă a lui CFR Cluj, din Conference League, a stârnit o primă reacţie dură. Stilul de joc impus de Dan Petrescu, prestaţia din Cipru şi greşelile individuale ale jucătorilor au fost penalizate.

Primele concluzii dure despre CFR Cluj şi Dan Petrescu, după ce au părăsit Europa

CFR Cluj a fost de nerecunoscut cu Pafos. După 1-1 în Gruia, returul din Cipru a fost de coşmar pentru fotbaliştii lui Dan Petrescu. Pafos a învins cu 3-0, iar echipa din România nu a părut în vreo clipă că ar putea spera la calificarea în Conference League. 

Comentatorul Prima Sport, Emil Grădinescu, a făcut o analiză personală a meciului din Cipru, iar dezastrul a fost descris de acesta. 

"Mă aşteptam la o reacţie după goluri. Atunci când apar greşelile grave care duc la goluri primite, reacţia nu prea vine, nu ai gloanţe, nu ştii să ataci. Atacaurile sunt lungă şi pe a doua şi e vorba despre acest motto al echipei, pe care l-aş pune la intrarea pe gazon: Nu contează cum joci câtă vreme câştigi. E motto-ul de când e Dan Petrescu la echipă. Cauza de fond asta este, pentru că CFR şi suporterii, conducătorii se lasă îmbătaţi de aceste succese care vin după un fotbal amputat, fără mână şi picior. 

Joci să aduci mingea cât mai apropape de careu şi de acolo ce-o fi. E un 3-0 ca o palmă pe obrazul acestei echipei, pentru fotbalul românesc, că te bate locul al cincilea din Cipru. Pafos e de 10 ani înfiinţată, nu au jucat acasă, ci la Limassol", a declarat Emil Grădinescu, după Pafos - CFR Cluj, 3-0, returul de coşmar pentru echipa din România. 

Fundaşii centrali de la CFR Cluj, puşi la zis

Comentatorul a avut şi un apel pentru Dan Petrescu, cel care nu a reuşit să schimbe jocul decisiv din Cipru. 

"Sunt fundaşi slabi Kresic şi Boben, fundaşi lenţi, dar aşa îi vrea Dan Petrescu, aşa îi creşte. La primul gol e o greşeală... O pasă dată prost înapoi de Keita, neinspirat, iar Mogoş nu are ce să facă, mingea a fost dată departe de el. Începusem şi mă întrebam dacă le-a dat ceva stricat de mâncare, că erau greşeli de fotbal elementar, de pase. 

Ceea ce rămâne e sărăcia aceasta lucie fotbalistică din meciul acesta. CFR venea după cinci victorii consecutive, nouă goluri marcate, niciunul primit. Tare sunt curios să ascult explicaţiile lui Dan Petrescu. Domnule Dan Petrescu, mai schimbă puţin, jucaţi şi fotbal. Să nu fii în stare să te duci peste ei e dureros. Tu arunci mingile?", a încheiat Emil Grădinescu, după eliminarea lui CFR Cluj din play-off-ul Conference League. 

Afla mai multe despre: pafos cfr clujcfr cluj conference league 

viewscnt
Articole similare