Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primarul Timişoarei, desfiinţat de localnici! În Banat au răsunat ritmurile unei rivale de tristă amintire pentru Poli. ”Pleacă! Ţi-ai bătut joc de noi”

Primarul Timişoarei, desfiinţat de localnici! În Banat au răsunat ritmurile unei rivale de tristă amintire pentru Poli. ”Pleacă! Ţi-ai bătut joc de noi”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara, a intrat în gura localnicilor, după concertul Deliei organizat cu ocazie încheierii programului cultural "Timişoara Capitală Europeană".

Melodia Oţelului i-a scos din sărite pe timişoreni: bănăţenii îi cer explicaţii primarului. ”Pleacă!”

Delia Matache a urcat pe scenă în Piaţa Unirii din Timişoara, dar piesa sa, intitulată ”OTZL GLTZ” nu a fost gustată de publicul bănăţean. Intonarea melodiei, devenită virală mai ales în rândul fanilor echipei Oţelul Galaţi, i-a enervat la culme pe timişoreni, care o consideră pe Oţelul drept una dintre marile rivale ale lui Poli. 

La câteva ore distanţă de la finalul momentului pregătit de Delia, ”Like Timişoara”, o pagină de Facebook dedicată publicului bănăţean, a răbufnit al adresa primarului Dominic Fritz, pe care l-a acuzat că ”şi-a bătut joc de timişoreni”. Postarea a strâns sute de reacţii şi comentarii, majoritatea dintre ele scrise de localnici, care i-au cerut demisia din funcţia de edil al Timişoarei.

”Fritz, pleacă, ţi-ai bătut destul joc de noi, iar azi ai atins apogeul chemând pe tărâmul alb-violet o artistă ce a cantat la inchiderea TM2023 imnul echipei Otelul Galati!! Cat ne mai umilesti?? Ai tu habar ce luptă a dus Poli Timişoara pentru a câstiga campionatul de fotbal in anul 2011, campionat câştigat de echipa gălăţeană cu multe semne de intrebare?? Acea rană nu se va închide niciodată, iar tu nu faci decât sa desconsideri inca o dată intreaga suflare polistă!

RUŞINE SĂ-ŢI FIE, STRAINULE DE ACESTE LOCURI SI DE VALORILE LOCALE!”, a notat Like Timişoara, pe Facebook.

O poză trucată, cel mai probabil de un timişorean, ce îl prezintă pe Dominic Fritz într-un tricou cu stema Oţelului s-a viralizat repede în presa locală şi a stârnit reacţii de furie şi amuzant.

Oţelul, o amintire neagră pentru Poli Timişoara

În sezonul 2010-2011, Oţelul Galaţi şi Poli Timişoara dominau Liga 1 şi s-au luptat până în penultima etapă pentru titlul de campioană, care a ajuns într-un final în Moldova. Cele două formaţii au jucat ”finala campionatului” pe 15 mai 2011, la malul Dunării, iar echipa lui Dorinel Munteanu a câştigat cu 2-1 şi a obţinut primul titlu din istoria Moldovei.

Este o rană care încă nu s-a vindecat pentru microbiştii timişoreni, care au contestat, în frunte cu Marian Iancu, arbitrajul din acel sezon, considerând că Oţelul a fost favorizată în multe rânduri.

În prezent, Poli Timişoara activează în Liga 3. Suporterii grupării ”viola” au acuzat în repetate rânduri lipsa implicării Consilului Local, implicit pe edilul Dominic Fritz.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: poli timişoaradominic fritzoţelul galaţidelia 

viewscnt
Articole similare