You are here:

Primele două TUNURI după plecarea lui Rădoi. L-a vrut şi Becali la FCSB, dar acum semnează cu U Craiova. Ce alt jucător mai aduce Mihai Rotaru

Primele două TUNURI după plecarea lui Rădoi. L-a vrut şi Becali la FCSB, dar acum semnează cu U Craiova. Ce alt jucător mai aduce Mihai Rotaru
Comentarii

Universitatea Craiova s-a despărţit de Mirel Rădoi, iar acum clubul condus de Mihai Rotaru intră într-o nouă eră.

Odată cu demisia lui Mirel Rădoi, Universitatea Craiova şi-a schimbat şi ea planurile în totalitate. După o perioadă cu rezultate dezamăgitoare, oltenii speră acum ca schimbarea de pe banca tehnică să producă şocul de care aveau nevoie jucătorii pentru a începe o nouă serie de rezultate bune.

De altfel, finanţatorul Universităţii Craiova a demarat deja negocierile pentru perioada de transferuri din această iarnă, iar primele două ţinte ale oltenilor sunt chiar din Superligă.

Venit la FC Voluntari în toamna anului trecut, de la CFR Cluj, Ulrich Meleke poate evolua atât ca fundaş central, cât şi pe postul de mijlocaş defensiv. Fotbalistul trecut şi pe la FC Botoşani a fost dorit insistent, în primăvara anului trecut, şi de FCSB, însă, în cele din urmă, Meleke a semnat cu CFR Cluj. Ivorianul nu s-a adaptat deloc la campioana României şi a bătut palma cu ilfovenii.

Acum, după evoluţiile bune reuşite sub comanda lui Liviu Ciobotariu, Meleke este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, oltenii oferind suma de 300 de mii de euro în schimbul fotbalistului.

  • 700 de mii de euro valorează Ulrich Meleke pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Conducerea Universităţii îl vrea şi pe unul dintre cei mai în formă fotbalişti din Superligă. Mihai Rotaru a oferit 250 de mii de euro pentru mijlocaşul Petrolului, Jair, venit în vară la Ploieşti, de la finlandezii de la HJK Helsinki.

  • 400 de mii de euro este cota lui Jair pe site-ul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare