Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele nemulţumiri după lotul României anunţat de Edi Iordănescu. Cine ar fi meritat convocarea: ”Mă aşteptam să fie chemaţi. Au cifre foarte bune”

Primele nemulţumiri după lotul României anunţat de Edi Iordănescu. Cine ar fi meritat convocarea: ”Mă aşteptam să fie chemaţi. Au cifre foarte bune”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Au apărut deja primele reacţii după selecţia făcută de Edi Iordănescu (45 de ani) cu privire la EURO 2024. Costel Gâlcă (52 de ani) a fost unul dintre cei care au făcut o analiză asupra acestui aspect.

Selecţionerul Edi Iordănescu a anunţat lotul preliminar al României pentru EURO 2024, dar Costel Gâlcă nu este pe deplin mulţumit de selecţia acestuia.

”Nu sunt antrenorul echipei naţionale, dar”. Primele reacţii după lotul preliminar al lui Edi Iordănescu

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova se aştepta ca printre pe lista provizorie a lui Edi Iordănescu să se regăsească fie Andrei Ivan, fie Alex Mitriţă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Singurul jucător de la Craiova convocat de selecţionerul României este Nicuşor Bancu. Vladimir Screciu, un alt jucător oltean care ar fi putut fi şi el o variantă pentru echipa naţională, este accidentat.

”Şi la începutul săptămânii le-am zis jucătorilor că trebuie să fie concentraţi, trebuie să ne gândim la meci şi să îl câştigăm. Cu Generaţia de Aur mă descurc, pentru mine este important meciul de duminică. Nu sunt antrenorul echipei naţionale, dar mă aşteptam să fie chemat şi Ivan.

El este antrenorul echipei naţionale şi îşi asumă rezultatele, convocările. La Mitriţă mă aşteptam pentru că este un jucător decisiv, cu cifre foarte bune. Am vorbit cu ei, cred că au o experienţă suficientă încât să se concentreze pe meciul de duminică.

Tot timpul există dezamăgire la un jucător care poate să fie convocat. Sper ca dezamăgirea să se transforme într-o atitudine bună duminică, care să ne ajute să câştigăm meciul”, a declarat Gâlcă, la conferinţa de presă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Universitatea Craiova se va duela cu Universitatea Clus duminică, 26 mai, de la ora 20:00, în barajul pentru preliminariile Conference League din sezonul viitor.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniacraiovacostel galcaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare