Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după Arsenal - Liverpool 3-1. Arteta, fericit: ”Am fost nemiloşi când am avut o şansă”. Klopp, sincer: ”Trebuie să jucăm un fotbal mai bun” | VIDEO

Primele reacţii după Arsenal - Liverpool 3-1. Arteta, fericit: ”Am fost nemiloşi când am avut o şansă”. Klopp, sincer: ”Trebuie să jucăm un fotbal mai bun” | VIDEO

Premier League

Comentarii

Antrenorii lui Arsenal şi Liverpool, Mikel Arteta (41 de ani) şi Jurgen Klopp (56 de ani), au tras concluziile după victoria extrem de importantă a ”tunarilor” în faţa ”cormoranilor”.

Arsenal a învins, pe teren propriu, pe Liverpool, liderul din Premier League, cu scorul de 3-1, într-un meci din etapa a 23-a a campionatului Angliei.

Învingătorii au marcat prin Saka ’14, Martinelli ’67 şi Trossard ‘90+2. Liverpool a beneficiat de autogolul cu mâna a lui Gabriel, în minutul 45+3.

Oaspeţii de la Liverpool au avut şi un jucător eliminat. În minutul 89, Konate a văzut al doilea cartonaş galben şi a plecat mai devreme la cabine.

Arteta, fericit după succesul cu Liverpool: ”E o victorie mare”

La finalul meciului, Mikel Arteta a fost în al nouălea cer după această victorie uriaşă obţinută în lupta pasionantă în trei pentru titlul din Premier League.

”Modul în care am primit gol a fost dureros, mai ales după prestaţia pe care am avut-o în prima repriză şi cu ocaziile pe care ni le-am creat. Nu puteam să ne plângem de milă, trebuia să reacţionăm, era mult de jucat. Am ţinut capul sus şi am suferit puţin.

Am fost nemiloşi atunci când am avut o şansă. E o victorie mare. Au fost mai multe rezultate în ultima perioadă decât performanţe foarte bune. Azi a fost una foarte bună. Când am văzut cât de mult şi-au dorit băieţii, am fost fericit. Eu cred în ei!”, a declarat Arteta, citat de Telegraph.

Klopp s-a recunoscut înfrânt: ”Trebuie să jucăm un fotbal mai bun”

Jurgen Klopp a reacţionat şi el după ce Liverpool a ajuns la a doua înfrângere din acest sezon. Germanul a avut un discurs fair-play.

”Felicitări lui Arsenal. Nu am fost suficient de buni astăzi. Aş fi vrut să se menţină rezultatul de egalitate mai mult timp. Am reuşit la un moment dat să intrăm în joc, la 1-1.

Am crescut în joc, am avut momentele noastre în partea a doua, însă apoi am încasat un gol. Meciul de astăzi arată că băieţii sunt şi ei oameni. Astăzi am arătat că suntem oameni.

Arsenal a marcat şi a arătat în multe momente mai bine decât noi. Trebuie să jucăm un fotbal mai bun, asta e clar. Nu sunt sigur că a fost de al doilea cartonaş galben (n.r. intrarea lui Konate), însă şi în 11 oameni eram conduşi şi aveam doar un şut pe poartă”, a afirmat Klopp, citat de BBC.

În urma acestui rezultat, Liverpool este lider în clasament, cu 51 de puncte, iar Arsena ocupă locul doi, cu 49 de puncte. City poate trece pe primul loc dacă îşi câştigă cele două meciuri mai puţine decât adversarele din lupta la titlu.

Afla mai multe despre: premier leaguemikel artetajurgen klopparsenal liverpool 

viewscnt
Articole similare