Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare TUN dat de FC Barcelona. Fotbalistul de "un miliard de euro" a semnat. Lovitură uriaşă dată de catalani pentru sezonul următor

Primul mare TUN dat de FC Barcelona. Fotbalistul de "un miliard de euro" a semnat. Lovitură uriaşă dată de catalani pentru sezonul următor

FC Barcelona

Comentarii

Fundaşul internaţional uruguayan Ronald Araujo, în vârstă de 23 de ani, şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2026, a anunţat, marţi, clubul catalan într-un comunicat dat publicităţii.

Barcelona a fixat o clauză de reziliere de un miliard de euro, o sumă astronomică identică cu clauzele celorlalte tinere vedete care şi-au prelungit înţelegerile în ultimele luni, Ansu Fati şi Pedri.

Precedentul contract al lui Araujo expira în iunie 2023.

Clubul catalan a anunţat prelungirea contractului printr-un clip video difuzat pe Twitter, în care tânărul jucător uruguayan bea un mate (băutură caracteristică din America de Sud), îmbrăcat cu un tricou cu cifra 2026.

Născut în 1999 la Rivera, unde a debutat ca profesionist, Araujo a fost transferat la echipa de tineret a Barcei în 2018 pentru aproximativ 5 milioane de euro.

Devenit unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai catalanilor, de la venirea pe banca tehnică a lui Xavi, Araujo a disputat 39 de meciuri în acest sezon în toate competiţiile şi a înscris patru goluri.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare