You are here:

Principalul pericol din atacul Ucrainei, resemnat după eşecul dureros suferit împotriva naţionalei României: "Ne-au obligat, e meritul lor"

Principalul pericol din atacul Ucrainei, resemnat după eşecul dureros suferit împotriva naţionalei României: "Ne-au obligat, e meritul lor"

EURO

Comentarii

Ucraina a suferit un eşec usturător în faţa României în meciul de debut de la EURO 2024, cu scorul de 3-0. Unul dintre principalii jucători ai selecţionatei lui Serghei Rebrov, Artem Dovbyk, este convins de un fapt după debutul nereuşit de la Campionatul European.

Golgheterul din La Liga, Artem Dovbyk, a recunoscut faptul că naţionala sa nu şi-a putut face jocul împotriva României, iar greşelile comise pe plan defensiv au făcut diferenţa în partida disputată la Munchen. Fotbalistul Gironei a recunoscut că lucrurile nu au stat bine nici pe faza ofensivă, acolo unde nume sonore precum Mudryk, Sudakov şi Tsygankov, au fost neutralizate de apărătorii tricolori. Atacantul central al selecţionatei lui Serghei Rebrov nu a reuşit să prindă spaţiul porţii cu singurul său şut expediat spre poarta lui Florin Niţă.

Însă, o înfrângere în debutul competiţiei nu reprezintă un capăt de drum pentru ucraineni, care speră să obţină trei puncte în partida din a doua etapă a fazei grupelor, împotriva Slovaciei. O victorie împotriva formaţiei de pe locul doi din grupa E, la finalul primei etape, le-ar permite ucrainenilor să reintre în cursa pentru primele două locuri şi totodată pentru calificarea fără emoţii în faza optimilor de finală.

Artem Dovbyk: "Românii ne-au obligat să greşim, ne-au neutralizat"

"Este o combinaţie de factori. Din păcate, am făcut trei greşeli care ne-au determinat să primim goluri. Mai exact, românii ne-au obligat să facem aceste greşeli. Putem spune că România ne-a demontat foarte bine şi planul lor de joc a fost foarte reuşit.

Ne-au neutralizat atacul. În principiu, am păstrat mingea, dar nu am putut crea nicio ameninţare serioasă. Cred că, în primul rând, acesta este meritul României. Dar sper că în următorul meci vom putea să ne arătăm cele mai bune calităţi", a declarat Artem Dovbyk, conform sport.ua.

Afla mai multe despre: artem dovbykucrainaromaniaeuro 2024euroechipa nationala 

viewscnt
Articole similare