Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nimic". Apropiatul lui Volodimir Zelenski a comentat neimpresionat România - Ucraina 3-0: "Vă amintiţi în 2006?"

"Nimic". Apropiatul lui Volodimir Zelenski a comentat neimpresionat România - Ucraina 3-0: "Vă amintiţi în 2006?"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Andrei Ermak, şeful biroului preşedintelui ucrainean şi unul dintre cei mai puternici oameni din ţară, a reacţionat în numele conducerii ţării, după ce România a învins cu 3-0 la debutul de la EURO 2024.

Prima reacţie dinspre conducerea Ucrainei, după şocul suferit cu România

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri, iar atmosfera a fost senzaţională. 

Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au consemnat, prin golurile lor, victoria istorică a României, care a făcut un pas mare spre optimile EURO 2024. 

De cealaltă parte, vedetele lui Rebrov nu au putut emite pretenţii în meciul cu România, însă au primit sprijin moral de acasă. 

Andrei Ermak, şeful biroului preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a reacţionat şi a amintit de aventurile trecute ale Ucrainei la turneele finale. 

"Nimic! Vă amintiţi cum am început în 2006 şi unde am încheiat. Cel mare a căzut şi s-a ridicat", a scris Ermak în timpul meciului cu România, de la EURO 2024

Andrei Ermak a făcut referire la performanţa naţionalei de la Cupa Mondială din 2006. Atunci, Ucraina a pierdut cu 4-0 la debut contra Spaniei, dar şi-a revenit şi a atins faza sferturilor de finală. Eliminarea a fost suferită în faţa Italiei, care avea să câştige titlul mondial la acea ediţie. 

România a obţinut o victorie uriaşă în grupa E, făcând un pas mare către optimile de finală şi mulţumindu-şi extraordinarii suporteri, care au dominat, la rândul lor, duelul din tribune.

Afla mai multe despre: andrei ermakandrei ermak ucrainaromania ucraina euro 2024 

viewscnt
Articole similare