Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul Ucrainei, jos pălăria pentru România: ”Golul lui Stanciu - un "EUROgol". Cum îşi explică ruşinea: ”Am controlat jocul, dar am fost pedepsiţi”

Căpitanul Ucrainei, jos pălăria pentru România: ”Golul lui Stanciu - un "EUROgol". Cum îşi explică ruşinea: ”Am controlat jocul, dar am fost pedepsiţi”

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul naţionalei Ucrainei, Taras Stepanenko (34 de ani), a tras concluziile după ruşinea suferită de selecţionata sa contra României.

România a învins-o pe Ucraina, scor 3-0, în prima etapă din grupa E de la EURO 2024, pe Allianz Arena din Munchen.

Golurile ”tricolorilor” au marcat prin Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edi Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Stanciu, lăudat de căpitanul Ucrainei

La finalul meciului, căpitanul naţionalei Ucrainei, Taras Stepanenko, a precizat că tricolorii au meritat victoria şi că golul marcat de Nicolae Stanciu a fost un EUROgol.

"Sunt foarte dezamăgit de prestaţia noastră. Astăzi nu am fost echipa pe care am fost întotdeauna. România a meritat această victorie, iar noi trebuie să continuăm să mergem mai departe.

Mai avem două meciuri şi trebuie să fim puternici şi să schimbăm situaţia. Uneori, lucrurile rele se întâmplă în cele mai importante momente, iar acesta a fost cazul astăzi.

Am controlat jocul, am fost pe minge, dar am fost pedepsiţi imediat pentru prima greşeală. La aceste turnee, uneori trebuie să joci simplu în faţa porţii tale, iar antrenorul ne-a avertizat în legătură cu acest lucru înainte de meci.

Aş numi golul lui Stanciu un "EUROgol" - a fost un şut foarte frumos. Dar, ca să fiu sincer, am fost foarte încrezător că vom fi mai agresivi în repriza a doua, vom marca şi vom întoarce situaţia. Din păcate, nu s-a întâmplat", a declarat Stepanenko, potrivit site-ului UEFA.

Program România la EURO 2024:

  • ROMÂNIA – Ucraina 3-0 (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalataras stepanenkoucrainaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare