Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem calificaţi. E cel mai bun meci văzut vreodată”. Au vizionat cum România a spulberat Ucraina şi au dat verdictul: ”Jos pălăria! O mare nebunie europeană”

”Suntem calificaţi. E cel mai bun meci văzut vreodată”. Au vizionat cum România a spulberat Ucraina şi au dat verdictul: ”Jos pălăria! O mare nebunie europeană”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a făcut ce a vrut cu selecţionata similară a Ucrainei, la debutul la Campionatul European din Germania. Experţii Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au avut numai cuvinte de laudă la adresa selecţionerului Edi Iordănescu şi a ”tricolorilor” săi.

România a învins-o pe Ucraina, scor 3-0, în prima etapă din grupa E de la EURO 2024, pe Allianz Arena din Munchen.

Golurile ”tricolorilor” au marcat prin Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edi Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Reacţii peste reacţii după victoria României: ”Basca jos, jos pălăria!”

La finalul partidei de la Munchen, experţii Prima Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au aplaudat performanţa uriaşă reuşită de naţionala României. Panduru le-a transmis felicitări lui Edi Iordănescu şi elevilor săi.

”Basca jos, jos pălăria! Trebuie să fiu. Sincer, nu m-am gândit niciodată că putem câştiga, la acest rezultat. A fost unul dintre marile meciuri făcute de România, o mare nebunie europeană, un joc perfect tot meciul.

Bravo, Edi Iordănescu, bravo tuturor! Am avut o tactică bună, nu le-am dat nicio posibiliatte. E uşor să spui că Ucraina nu a jucat. Nu! Noi nu i-am lăsat să joace, am fost buni de tot.

Primul gol e cel mai frumos, avem şi puţine, dar e un gol extrem de greu, că vine minega din partea dreaptă, a fost imposibil s-o prindă cineva, că s-a dus bine şi tare. Am arătat ca o mare echipă în seara asta.

Dacă ieşeam pe trei în grupă, ne duceam la Spania şi Anglia pe tablou, dar acum nu ştii unde te duci. Ăsta probabil rămâne meci de referinţă mulţi ani de acum, vom vorbi despre el.

De ăsta îţi aminteşti ani de zile 100%. Avem un antrenor bun, te întrebai dacă ştie ce să facă Edi la turneul final, dar uite ce a făcut”, a declarat Panduru, la Prima Sport.

Cosmescu, despre performanţa României: ”E cel mai bun meci văzut vreodată”

De asemenea, Bogdan Cosmescu i-a împărtăşit şi el opinia colegului său de studio. Mai mult, el a comparat această victorie a ”Generaţiei de suflet” cu victoriile ”Generaţiei de Aur” de la Mondialul din 94.

”Am 53 de ani, am urmărit fotbalul de la 7 ani, e cel mai bun meci văzut vreodată. Meci mai bun decât la Cupa Mondială din 1994, dar acolo Argentina şi Columbia au avut ocazii.

Noi ucrainenilor nu le-am dat nicio şansă, iar ei au jucători în Premier League. Toţi au jucat impecabili, nu a fost unul să joace rău. Singurul care a părut nesigur a fost Niţă, dar n-a avut nimic de apărat, doar şutul din minutul 76, absolut nimic. 

Nicio altă echipă n-a jucat aşa ca noi, am fost echipa cu cea mai mare intensitate de la acest EURO. Nu ştiu cum a reuşit Edi, dar bravo lui, ce reacţii, fantastici! Suntem calificaţi după părerea mea, doar o catastrofă 0-5 cu Belgia şi la fel cu Slovacia, dar cred că suntem calificaţi”, a adăugat şi Cosmescu.

Program România la EURO 2024:

  • ROMÂNIA – Ucraina 3-0 (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024basarab pandurubogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare