Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"România ne-a distrus naţionala". Ucrainenii sunt şocaţi pentru ce au păţit la debutul de la EURO 2024. Ce scriu jurnaliştii: "O catastrofă şi pomană pentru adversar"

"România ne-a distrus naţionala". Ucrainenii sunt şocaţi pentru ce au păţit la debutul de la EURO 2024. Ce scriu jurnaliştii: "O catastrofă şi pomană pentru adversar"

Echipa națională

Comentarii

Presa din Ucraina a reacţionat după cele 90 de minute de la Munchen, în care România a jucat fabulos cu Ucraina, scor 3-0, la debutul la EURO 2024.

Presa din Ucraina a comentat înfrângerea dură cu România de la EURO 2024

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la EURO 2024 din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri, cu Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş marcatori. 

România nu i-a dat şanse naţionalei Ucrainei, iar acest aspect a fost subliniat şi de jurnaliştii vecini. 

"Nu putea fi mai rău. Ucraina a fost învinsă de România la München. Echipa lui Rebrov a început la Euro 2024 cu cel mai rău scenariu. Dezastru la Munchen. Echipa lui Serghei Rebrov a avut un prim meci nereuşit la Euro 2024.

Nicolae Stanciu a deschis scorul in prima repriza, profitând de greşeala lui Andrei Lunin, iar dupa pauză Răzvan Marin şi Denis Drăguş au asigurat României o victorie confortabilă.

Ucraina a dar primul şut pe poartă în minutul 77", a notat Sport.ua. 

Football24.ua a recunoscut superioritatea României şi a dat evidenţiat jocul slab al naţionalei lui Rebrov. 

"România a distrus Ucraina - un fiasco total, primul şut pe poartă în minutul 76, o catastrofă pentru toată lumea şi pomană pentru adversar.

După pauză, statisticile golurilor aşteptate sunt şi ele devastatoare. România a marcat 1,03 xG, Ucraina – 0,11. Incredibil, avem înlocuiri în minutul 62! Stepanenko, Shaparenko şi Tsygankov sunt înlocuiţi de Brazhko, Yaremchuk şi Yarmolenko", a scris sursa citată. 

România a obţinut o victorie uriaşă în grupa E, făcând un pas mare către optimile de finală şi mulţumindu-şi extraordinarii suporteri, care au dominat, la rândul lor, duelul din tribune.

Afla mai multe despre: ucraina romaniareactie presa ucraina romaniaromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare