Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sperietură pentru Edi Iordănescu. Un ”tricolor” a acuzat probleme medicale imediat după ce a marcat

Sperietură pentru Edi Iordănescu. Un ”tricolor” a acuzat probleme medicale imediat după ce a marcatgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre marcatorii României în partida de excepţie cu Ucraina de la EURO 2024 a acuzat probleme medicale şi i-a dat emoţii selecţionerului Edi Iordănescu.

Emoţii pentru Edi Iordănescu. Unul dintre marcatorii României a acuzat probleme medicale cu Ucraina. Din fericire, a putut continua meciul

România a debutat la EURO 2024 în compania selecţionatei Ucrainei, pe Allianz Arena din Munchen.

Meciul a curs incredibil în favoarea ”tricolorilor”. Chiar dacă ucrainenii au început mai bine teritorial partida, golurile au venit de partea românilor.

Primul care a rupt plasa lui Lunin a fost căpitanul Nicolae Stanciu, a cărui şut splendid a avut nişte cifre incredibile. Astfel, România a intrat în avantaj la pauză.

În partea secundă, tot România a punctat pe tabelă. Răzvan Marin l-a mai ”executat” o dată pe Lunin, cu un un nou şut incredibil de la distanţă, din afara careului.

Iar România a mai ”lovit” o dată. În urma unui corner, Man a făcut o fază individuală de excepţie şi a trimis mingea în faţa porţii, de unde a reluat Drăguş, care a marcat, astfel, pentru 3-0.

Dar la câteva momente distanţă, atacantul român a acuzat nişte probleme medicale, după ce a călcat strâmb în gazon. Deşi iniţial se părea că nu ar mai putea continua meciul, din fericire, Denis Drăguş a rămas în continuare pe teren.

Iar România şi Edi Iordănescu sunt foarte aproape de o victorie colosală, de proporţii istorie, în faţa Ucrainei, la EURO 2024.

Afla mai multe despre: romanaiechipa nationaladenis draguseuro 2024romania ucraina 

viewscnt
Articole similare