Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prezent la EURO 2024, fiul preşedintelui Serbiei a vrut să se bată cu suporterii englezi! Imagini cu ciocnirile violente din Gelsenkirchen

VIDEO | Prezent la EURO 2024, fiul preşedintelui Serbiei a vrut să se bată cu suporterii englezi! Imagini cu ciocnirile violente din Gelsenkirchen
Comentarii

Ciocniri violente între suporteri au avut loc duminică, înaintea meciului Serbia-Anglia (0-1) de la Gelsenkirchen, de la Euro 2024. Danilo Vučić, fiul preşedintelui Serbiei, a fost văzut încercând să se ia la bătaie cu fanii englezi, relatează RMC Sport.

Prezent la Gelsenkirchen, fiul preşedintelui Serbiei a vrut să se bată cu suporterii englezi

Cu câteva ore înainte de startul meciului Serbia-Anglia, au izbucnit incidente violente în oraşul din Ruhr. Mai mulţi fani englezi, albanezi şi sârbi au încercat să se ia la bătaie, aruncând cu scaune şi mese unii în alţii. În mijlocul haosului s-a aflat şi Danilo Vučić, fiul lui Aleksandar Vučić, preşedintele Serbiei din 2017.

Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare de Jakub Bielamowicz, specialist în Europa Centrală şi Balcani la Institutul pentru Noua Europă, tânărul de 26 de ani a fost văzut încercând să se implice în încăierare, însă a fost ţinut cu forţa cele trei gărzi de corp ale sale. Potrivit presei croate Index, gărzile de corp ale unităţii speciale Cobra, o unitate a poliţiei militare sârbe, l-au oprit pe fiul preşedintelui.

Aceasta nu este prima controversă legată de Danilo Vučić. El a fost unul dintre cunoscuţii huligani sârbi în timpul Cupei Mondiale din 2018 din Rusia. În trecut, el a fost fotografiat în special cu fostul lider al "Janissarilor", o facţiune a Partizan Belgrad, Velja Nevolja (cunoscut şi sub numele de Veljko Belivuk), arestat în 2021 şi condamnat pentru crimă în formă agravată, răpire, posesie de arme şi trafic de droguri. În timpul unei audieri, Belivuk a susţinut că lucra pentru cel mai puternic om din Serbia, nimeni altul decât Aleksandar Vučić.

Poliţia germană a anunţat duminică seara că şapte fani sârbi au fost arestaţi în legătură cu încăierările cu suporterii englezi la Gelsenkirchen.

Afla mai multe despre: danilo vučić serbiaviolente euro 2024 

viewscnt
Articole similare