Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Primul transfer de la EURO 2024. Fotbalistul României semnează cu o echipă dintr-un campionat de TOP din Europa

BREAKING | Primul transfer de la EURO 2024. Fotbalistul României semnează cu o echipă dintr-un campionat de TOP din Europa

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României se află în Germania pentru participarea la Campionatul European, iar fotbaliştii lui Edward Iordănescu sunt urmăriţi cu mare atenţie de scouterii cluburilor importante de pe continent.

Un fotbalist din lotul României deplasat în Germania ştie deja unde va evolua începând din această vară. Împrumutat în sezonul recent încheiat la Konyaspor, Alexandru Cicâldău nu va mai continua nici la echipa de care aparţine.

Deşi mai are contract cu Galatasaray până în vara anului 2026, mijlocaşul român nu va mai fi păstrat în lotul campioanei Turciei. De altfel, presa locală scrie că Cicâldău va fi lăsat să plece liber de contract în această vară şi va continua tot în prima ligă a Turciei.

Primul transfer de la EURO 2024. Fotbalistul României semnează cu o echipă dintr-un campionat de TOP din Europa

Nou promovata Bodrum FK vrea să-şi întărească serios lotul în vederea noii stagiuni, iar primul pe lista de transferuri este chiar fotbalistul român. În cazul în care Galatasaray se va răzgândi şi va cere bani în schimbul lui Cicâldău, oficialii nou promovatei vor fi pregătiţi şi pentru achitarea unei sume de transfer.

“Bodrum FK, promovată în Super Lig pentru prima dată în istoria sa, acţionează rapid în transferuri. Echipa i-a inclus pe lista de transferuri pe Assombalonga, Cicâldău şi Halil Dervişoğlu. Semnăturile contractelor pentru cei 3 jucători sunt aproape să aibă loc.

Bodrum FK a intervenit în privinţa lui Cicâldău, a cărui sumă de transfer trebuie plătită către Galatasaray, deoarece antrenorul lui Konyaspor nu a fost interesat ca jucătorul să rămână şi după încheierea împrumutului.

Mijlocaşul a jucat 31 de meciuri sezonul trecut şi a marcat un gol" , scriu jurnaliştii turci.

  • 3 milioane de euro valorează Alexandru Cicâldău, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare