Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu poţi dacă ai suflet!". În euforia momentului, Stanciu şi-a căutat dreptatea în conferinţă! Un nou moment incredibil: "Vorbeam indiferent de rezultatul de azi"

"Nu poţi dacă ai suflet!". În euforia momentului, Stanciu şi-a căutat dreptatea în conferinţă! Un nou moment incredibil: "Vorbeam indiferent de rezultatul de azi"

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul echipei naţionalei, Nicolae Stanciu, a dorit să lămurească un aspect important pentru grup, după ce a ieşit omul meciului în victoria cu Ucraina, scor 3-0, la EURO 2024. Mijlocaşul a transmis că şi-ar dori ca jucătorii naţionalei să nu mai fie jigniţi şi a făcut trimitere la anumite materiale din presă şi la fanii care au fluierat în meciul de pregătire cu Bulgaria.

Nicolae Stanciu şi-a căutat dreptatea în conferinţa de presă de după România - Ucraina, 3-0. "Îmi prezint scuzele, dacă eu v-am jignit vreodată pe voi"

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri, într-o zi fantastică în Germania, la EURO 2024. 

După ce a fost declarat omul meciului din România - Ucraina, scor 3-0, şi a oferit primele reacţii, Nicolae Stanciu a dorit să încheie câteva subiecte apărute în preajma EURO 2024.

Căpitanul a considerat că jucătorii naţionalei au fost jigniţi în presă, dar şi de anumiţi spectatori care au fost la meciurile de pregătire şi a transmis un mesaj clar. 

"Cu siguranţă e golul carierei, acest tricou al naţionalei repreziontă totul pentru mine, am şi marcat, am câştigat, iar Andrei Raţiu aşa se bucură el, e fratele meu şi îl iubesc. 

V-am spus-o de când am început preliminariile că suntem o familie, iar acum aţi văzut, chiar dacă unii nu aţi crezut acest lucru. Asta e forţa noastră, suntem ca fraţii pe teren şi în afara terenului. Aveam de gând să vorbesc, indiferent de rezultatul meciului, pentru că un coleg din presă mi-a spus că sunt căpitanul echipei, sunt negativist şi mă cert cu fanii sau cu voi. 

Îmi prezint scuzele dacă v-am jignit vreodată pe voi, cei din presă, şi celor 2-3000 de oameni care ne-au huiduit şi au plecat cu Bulgaria şi nu sunt deloc ironic, chiar sunt scuze sincere.

Ceea ce vă rog, în calitate de căpitan al echipei, indferent de ce se va întâmpla la EURO, dacă scrieţi de bine sau de rău, să rămână totul la critică, că în doi an de zile aţi dus-o la alt nivel şi nu am spus nimic. Aţi jignit colegi de-ai mei, pe mine, nu avem probleme să ne criticaţi, că sunterm slabi, dar nu jigniţi. Ce i-aţi făcut lui George Puşcaş în ultimii ani... 

Eu sunt cel mai slab număr 10, nu am nicio problemă, am prezentat scuzele sincer, criticaţi, dar nu ne mai jigniţi. Dacă citiţi articolele scrise în ultimele zile, nu poţi, dacă ai suflet în tine, să scrii asemenea articole despre un jucător sau altul", a spus Nicolae Stanciu, în mijlocul momentului mare al României la EURO 2024.

Edi Iordănescu a continuat subiectul început de Nicolae Stanciu

"Vreau să-l înţelegeţi pe Nicu, pentru că pune mult suflet şi a suferit când cineva a fost criticat. Nu au fost momente uşoare pentru ei, mereu şi-a apărat colegii şi fraţii. 

Şi ei ştiu să respecte, dar important e să rămânem ancoraţi în moment, în realitate, e o seară în care trebuie să ne bucurăm, iar de mâine o luăm de la capăt", a spus selecţionerul României, Edi Iordănescu, după debutul victorios de la EURO 2024. 

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu romaniaromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare