Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari la FCSB. Două vedete, OUT pentru meciul cu Universitatea Craiova. Vestea care îi dă fiori lui Dică | EXCLUSIV

Probleme mari la FCSB. Două vedete, OUT pentru meciul cu Universitatea Craiova. Vestea care îi dă fiori lui Dică | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are de jucat un meci extrem de dificil cu Universitatea Craiova, iar Nicolae Dică nu se va putea baza pe doi dintre cei mai importanţi jucători.

FCSB este la sfârşitul unei perioade foarte aglomerate, cu meciuri din trei în trei zile.

Asemenea campioanei CFR Cluj, formaţia bucureşteană a jucat în weekend în campionat, iar joi a avut partide în Conference League.

Duminică va fi ultimul joc pentru FCSB din această perioadă, după care va veni o pauză de două săptămâni destinată echipelor naţionale, acolo unde Edi Iordănescu a anunţat deja un lot de 27 de jucători.

Doi titulari, OUT de la FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova. Vestea care îi dă fiori lui Dică | EXCLUSIV

Vicecampioana României va disputa, duminică, de la ora 21:30, un duel extrem de dificil, în deplasare, la Universitatea Craiova, în etapa a 11-a din Superligă.

Pentru disputa în cauză, Nicolae Dică are mai multe indisponibilităţi în ceea ce priveşte efectivul de jucători.

Mihai Stoica a anunţat că doi titulari au probleme medicale. Este vorba despre Florinel Coman şi Andrei Cordea.

Căpitanul roş-albaştrilor nu a bifat niciun minut contra lui Anderlecht, în timp ce extrema dreaptă a prins ultima jumătate de oră.

Pe lângă cei doi, alţi doi jucători vor fi incerţi. Malcom Edjouma şi Rachid Bouhenna au şi ei probleme medicale, dar oricum Dică nu conta pe ei pentru meciul de duminică.

Edjouma este suspendat după cartonaşul roşu primit în partida cu FC Voluntari, în timp ce Bouhenna a ieşit din graţiile patronului.

”Nu poţi să fii nemulţumit prea tare. Coman nu a putut să joace cu Anderlecht din cauza unei accidentări. La ora asta (n.r. vineri seară) e la RMN. El, Edjouma şi Bouhenna sunt la RMN. Coman s-a accidentat la meciul cu Voluntariul. Are o tendinită. 

Nu e vorba că s-a întâmplat să se accidenteze într-un anumit moment al unei partide sau la antrenament. Vedem ce se întâmplă. Edjouma oricum era suspendat. Cordea are şi el nişte probleme medicale”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

FCSB se clasează pe un modest loc 13, cu doar opt puncte.

Afla mai multe despre: dicafcsb 

viewscnt
Articole similare