You are here:

Probleme mari pentru Real Madrid! Jude Bellingham s-a accidentat şi nu va juca timp de o lună

Probleme mari pentru Real Madrid! Jude Bellingham s-a accidentat şi nu va juca timp de o lună

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a primit o veste rea înaintea duelului din campionat împotriva celor de la Valladolid.

Jude Bellingham, unul dintre titularii madrilenilor şi totodată unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai lumii din sezonul trecut, a suferit o accidentare şi va lipsi pentru următoarea lună, au anunţat cei de la Real Madrid, pe site-ul oficial al clubului.

Jude Bellingham va lipsi timp de o lună

Mijlocaşul englez prezent la EURO 2024 alături de naţionala "Three Lions", a debutat în noul sezon alături de "Los Blancos" la partida din Supercupa Europei, împotriva celor de la Atalanta. Câştigătoarea trofeului UEFA Champions League s-a impus cu scorul de 2-0, la partida disputată în Polonia, la Varşovia.

Bellingham a evoluat şi în partida din prima etapă a noului sezon din La Liga. Fotbalistul adus de la Borussia Dortmund în vara anului trecut a evoluat timp de 88 de minute în partida de pe terenul celor de la Mallorca, încheiată în mod surprinzător cu scorul de 1-1.

Astfel, Bellingham va rata debutul celor de la Real Madrid în noul sezon UEFA Champions League, competiţie care va începe la mijlocul lunii septembrie. Accidentarea lui Bellingham s-a petrecut la ultimul antrenament al madrilenilor. Este vorba de o accidentare musculară, la piciorul drept, conform informaţiilor oferite de club.

Afla mai multe despre: real madridjude bellinghamla ligauefa champions league 

viewscnt
Articole similare