Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Edi Iordănescu! Un jucător de bază al echipei naţionale s-a accidentat şi riscă să rateze EURO 2024

Probleme pentru Edi Iordănescu! Un jucător de bază al echipei naţionale s-a accidentat şi riscă să rateze EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu are parte de un ghinion teribil cu mai puţin de două luni înainte de EURO 2024.

Selecţionerul echipei naţionale a României poate pierde un nou jucător de bază pentru turneul final din Germania, după accidentarea gravă suferită de Olimpiu Moruţan. Este vorba de unul dintre fundaşii centrali de bază, în campania preliminară a EURO 2024, Andrei Burcă.

Probleme mari pentru Andrei Burcă, înainte de EURO 2024

Fostul fundaş central al celor de la CFR Cluj s-a accidentat la partida din etapa a 29-a din campionatul Arabiei Saudite dintre Al Akhdoud şi Abha. Burcă a părăsit terenul de joc în minutul 23, iar în locul său a intrat Kvirkvelia, un internaţional georgian.

Burcă a fost diagnosticat cu o ruptură musculară şi va rata cel puţin trei săptămâni, anunţă Fanatik. Selecţionerul Edi Iordănescu speră că Burcă se va recupera la timp şi va reuşi să-şi revină la capacitate maximă pentru a se deplasa în Germania, pentru turneul final de campionat european.

Printre variantele lui Edi Iordănescu pentru poziţia de fundaş central, în cazul absenţei lui Andrei Burcă se numără: Radu Drăguşin (Tottenham), Ionuţ Nedelcearu (Palermo), Adrian Rus (Pafos), Bogdan Racoviţan (Rakow), cât şi variante pe care a decis să nu opteze în campania preliminară, precum: Virgil Ghiţă (Cracovia) şi Alexandru Paşcanu (Sporting Gijon).

  • În acest sezon, Andrei Burcă a bifat 29 de prezenţe în toate competiţiile în tricoul celor de la Al Akhdoud şi a înscris de şase ori, toate golurile înscrise în campionat.
  • 3.200.000 de euro este cota de piaţă a triplului campion al României, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescuandrei burca 

viewscnt
Articole similare