Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă a numit fotbalistul care l-a impresionat în Arabia Saudită: "Cel mai bun atacant din Premier League" | EXCLUSIV

Andrei Burcă a numit fotbalistul care l-a impresionat în Arabia Saudită: "Cel mai bun atacant din Premier League" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Burcă a vorbit despre experienţa sa în campionatul Arabiei Saudite. Fostul fundaş al celor de la CFR Cluj evoluează în prezent la Al-Okhdood, formaţie din a doua parte a clasamentului.

Fostul fundaş al celor de la CFR Cluj a povestit care este situaţia la echipa sa din Arabia Saudită, acolo unde îl are coleg pe Florin Tănase, un alt jucător convocat în mai multe rânduri la echipa naţională.

Burcă a vorbit despre calitatea fotbaliştilor străini ajunşi în ultimele sezoane în campionatul Arabiei Saudite, nume precum Karim Benzema şi Aleksandr Mitrovic.

Andrei Burcă l-a întâlnit deja pe câştigătorul Balonului de Aur din 2022. În turul campionatului, Al Ittihad se impunea cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei a fost marcat de Karim Benzema.

În meciul din retur, situaţia a rămas aceeaşi pentru echipa lui Burcă şi Tănase, o nouă înfrângere, de data aceasta, pe terenul echipei din Jeddah. Benzema a fost absent pentru partida disputată la începutul lunii martie, în schimb, Luis Felipe şi N'Golo Kante au fost titulari pentru campioana Arabiei Saudite.

Un alt adversar remarcat de Andrei Burcă este Aleksandr Mitrovic, fostul jucător de la Fulham şi internaţional sârb cu goluri marcate în poarta echipei naţionale a României.

În partida disputată între Al-Hilal şi Al Akhdoud la începutul lunii octombrie, formaţia antrenată de Jorge Jesus s-a impus cu 3-0. Conaţionalul lui Mitrovic, Sergej Milinkovic-Savic, a înscris o dublă pentru echipa sa.

Andrei Burcă: "Mitrovic este fenomenal"

"Este un campionat foarte puternic, acum suntem peste linie, dar mai avem multe etape. E un nivel foarte ridicat, sunt 7-8 echipe care se bat pe 5-6 locuri, să rămână în prima ligă.

Am dat peste Benzema, acum o să vină Mitrovic care este fenomenal, ştiu ce a făcut în Premier League, câte goluri a dat. Cred că era cel mai bun atacant din Premier League până să vină Haaland. Sunt dueluri intense. Intensitatea este foarte ridicată şi sunt jucători exponenţiali, ai un număr limitat de străini şi fiecare echipa caută să aducă străinii cei mai buni.", a spus Andrei Burcă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei burcakarim benzemaal akhdoudflorin tanasealeksandr mitrovic 

viewscnt
Articole similare