You are here:

Probleme pentru Manchester United. Ce pierderi financiare a avut adversara FCSB-ului din Europa League

Probleme pentru Manchester United. Ce pierderi financiare a avut adversara FCSB-ului din Europa League

Manchester United

Comentarii

Manchester United, adversara FCSB-ului din Europa League, a înregistrat pierderi financiare

Clubul Manchester United a raportat, miercuri, pentru al cincilea an consecutiv pierderi financiare şi a declarat că profitul de bază în acest an financiar ar putea fi mai mic ca urmare a iniţiativelor sale de restructurare, relatează Reuters.

Pierderea sa netă a crescut la 113,2 milioane de lire sterline (148,14 milioane de dolari) în anul încheiat la 30 iunie, de la 28,7 milioane de lire sterline cu un an înainte.

În ciuda acestui fapt, United a obţinut venituri anuale record de 661,8 milioane de lire sterline, în creştere cu 2,1% faţă de anul precedent, echipa masculină culegând beneficiile participării în competiţia profitabilă Liga Campionilor.

”Lucrăm pentru o mai mare sustenabilitate financiară şi facem schimbări în operaţiunile noastre pentru a le face mai eficiente, pentru a ne asigura că ne direcţionăm resursele către îmbunătăţirea performanţei pe teren”, a declarat noul director general al clubului, Omar Berrada.

Berrada a preluat frâiele clubului în luna iulie, după ce s-a mutat de la compania mamă a Manchester City, City Football Group.

Manchester United este una dintre adversarele celor de la FCSB în Liga Europa. Cele două echipe se vor înfrunta în faza principală a competiţiei la începutul anului viitor, în data de 30 ianuarie 2025, la Bucureşti.

Afla mai multe despre: manchester unitedpremier leagueuclfcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare