You are here:

Promisiune de la Rapid: ”Fanii sunt supăraţi şi frustraţi, dar vom face tot posibilul să câştigăm cu Buzău şi în derby-ul cu Dinamo”

Promisiune de la Rapid: ”Fanii sunt supăraţi şi frustraţi, dar vom face tot posibilul să câştigăm cu Buzău şi în derby-ul cu Dinamo”

Rapid

Comentarii

Jucătorul celor de la Rapid, internaţionalul estonian Mattias Kait (26 de ani), a prefaţat meciul contra celor de la Gloria Buzău.

Rapid va juca în compania celor de la Gloria Buzău, sâmbătă, de la ora 22:00, în etapa a cincea din Superliga României.

Giuleştenii sunt fără victorie în campionat, dar vor să spargă gheaţa din acest punct de vedere în deplasarea de la Buzău.

Kait a spus lucrurilor pe nuem: ”Fanii sunt supăraţi şi frustraţi pentru că nu am reuşit să câştigăm”

În conferinţa de presă dinaintea partidei, Mattias Kait a precizat că toată lumea de la Rapid este dezamăgită că echipa încă nu a câştigat în acest sezon.

Dar mijlocaşul giuşeştenilor le promite fanilor victorii atât în meciul cu Buzăul, cât şi în derby-ul cu Dinamo, din etapa viitoare.

”Suntem concentraţi, dar sigur că suntem toţi dezamăgiţi de faptul că nu am câştigat niciun meci până acum. Însă la fiecare antrenament muncim mult pentru a juca mai bine, pentru a ne recâştiga încrederea şi a urca apoi pas cu pas în clasament. 

Aşteptările mele sunt să câştigăm acest meci cu Gloria Buzău, 100%, pentru că nu avem un start bun de campionat. Aşa că toţi ne dorim să începem să câştigăm puncte. 

Este de înţeles de ce fanii sunt supăraţi şi frustraţi pentru că nu am reuşit să câştigăm. Însă în continuare noi vom face tot posibilul pentru a obţine victoria şi nu doar în meciul următor, ci şi în derby-ul cu Dinamo”, a declarat Kait, înainte de meci.

În primele patru etape scurse din campionat, Rapid a obţinut doar trei puncte, din trei remize, şi se află pe un modest loc 12.

Afla mai multe despre: rapidmattias kaitsuperliga 

viewscnt
Articole similare