Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere în direct pentru FRF, după meciul României cu Andorra: ”Mi-aş dori asta. Adevărat că pierdeţi bani, dar sunteţi bogaţi. Câştigaţi altceva” | EXCLUSIV

Propunere în direct pentru FRF, după meciul României cu Andorra: ”Mi-aş dori asta. Adevărat că pierdeţi bani, dar sunteţi bogaţi. Câştigaţi altceva” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul mare atacant al naţionalei României, Florin Răducioiu (53 de ani) a lansat, în direct, o propunere pentru oficialii Federaţiei Române de Fotbal, iar beneficiarii acesteia sunt copii care au fost în tribune la meciul dintre naţionala lui Edi Iordănescu şi Andorra.

Naţionala României a învins-o pe Andorra, scor 4-0, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. 

Golurile marcate în acest joc au fost semnate de Nicolae Stanciu (23), Ianis Hagi (28), Răzvan Marin (43), din penalty, şi Florinel Coman (50).

Vor lua cei de la FRF în considerare propunerea? : ”Pierdeţi bani, dar sunteţi bogaţi. Câştigaţi altceva” | EXCLUSIV

La meciul disputat pe Arena Naţională au asistat doar copii, ca urmare a incidentelor de la meciul România – Kosovo, scor 2-0, disputat la 12 septembrie.

Aceştia au fost în număr de peste 20.000, şi au creat o atmosferă superbă, emoţionantă, una care i-a trezit lui Florin Răducioiu sentimente foarte plăcute.

Fostul mare internaţional român a rămas atât de impresionat de cele întâmplate pe cel mai mare stadion din ţară încât a avut o propunere în direct pentru FRF, care a fost reprezentată de Andrei Vochin.

Acesta şi-ar dori ca la unul dintre meciurile României din următoarele calificări, oficialii de la Casa Fotbalului să-l dedice copiilor, drept recompensă pentru susţinerea oferită la partida cu Andorra.

”Am venit cu o oră şi jumătate înainte. Am văzut grupuri în culorile roşu, galben şi albastru, multe academii şi se umplea uşor-uşor stadionul. Copiii făceau valuri. Am văzut entuziasmul. Eram cu Florin Gardoş. M-au impresionat. O participare care m-a entuziasmat, una pe care noi adulţii poate am cam pierdut-o.

Mi-aş dori să dedicaţi un meci din viitoarele voastre campanii acestor copii. Adevărat că pierdeţi bani, dar sunteţi bogaţi. Câştigaţi viitorii suporteri ai echipei naţionale pentru mulţi ani.

Mă aşteptam la un meci spectaculos, frumos pentru aceşti copii. Mi-a plăcut foarte mult gestul echipei noastre, când s-au strâns şi au dat tricourile copiilor. Bravo vouă. A fost o seară perfectă”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, jucătorii României, printre care Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu, dar şi selecţionerul Edi Iordănescu au avut lăudat şi au avut numai cuvinte de apreciere pentru atmosfera unică produsă de copii.

Numărul oficial al copiilor care au asistat la România - Andorra 

FRF a anunţat că s-au procesat pentru jocul cu Andorra 23.767 de bilete pentru copii sub 14 ani şi însoţitori. Au aplicat pentru bilete şi au fost validate 458 de şcoli, 186 de cluburi sau asociaţii sportive şi 46 de grădiniţe, fundaţii sau alte instituţii cu activitate juvenilă.

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria victimelor atacurilor din Israel şi Gaza.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaarena nationalaflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare