Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Putea să fie 3-0 pentru noi la pauză”. Concluziile lui Gică Hagi după egalul din Giuleşti: ”S-au făcut nişte faulturi...”

”Putea să fie 3-0 pentru noi la pauză”. Concluziile lui Gică Hagi după egalul din Giuleşti: ”S-au făcut nişte faulturi...”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a tras concluziile la capătul remizei dintre Farul şi Rapid, în meciul inaugural al ultimei etape din turul sezonului regular din Superligă. ”Regele” consideră că a fost un meci spectaculos, care a arătat ca unul între primele două clasate din campionat.

Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti au încheiat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al etapei cu numărul 15 din Superligă.

Alibec a deschis scorul în Giuleşti, în minutul 20, după o pasă excelentă primită de la Grameni.

Gazdele au egalat în minutul 53, când Săpunaru a înscris cu o lovitură de cap din lovitura liberă executată de Ioniţă.

În minutul 87, Emmers a marcat, dar Istvan Kovacs a anulat golul pentru un henţ la Albu.

”Putea să fie 3-0 pentru noi la pauză”. Concluziile lui Gică Hagi după remiza din Giuleşti: ”S-au făcut nişte faulturi...”

La finalul meciului, Gică Hagi a vorbit despre meciul făcut de echipa sa pe terenul Rapidului, a comentat ieşirea din repriza a doua a lui Grameni şi a refuzat să abordeze cazul Simonei Halep.

”Felicitări, Rapid! Prima repriză cred că meciul a fost echilibrat. În repriza a doua, ei au dominat, iar noi nu am avut prospeţime, nu am combinat cum trebuia. Lăsând la o parte anumite faze, legate de faulturi în atac în special. S-au făcut nişte faulturi...

Rapidul a jucat bine, noi probabil nu am făcut aceeaşi presiune pe care trebuia să o facem. Ei uşor, uşor cu publicul şi-au creat. Rapid dacă atacă, devin periculoşi.

Nu, l-am felicitat la început şi după. Dar după prima repriză putea să fie 3-0 pentru noi. Meritele sunt şi le recunosc.

Pentru noi e un punct, un meci în deplasare la o echipă bună. A fost un meci care a meritat să fie văzut la TV. Drumul îi lung, călătoria e lungă. Ritmul şi intensitatea a fost foarte ridicată. Am avut calitate cât am putut.

Grameni a zis că nu mai poate, iar când îţi zice că nu mai poate, îl schimbi.

(n.r. despre Halep) Eu am avut meci, nu ştiu despre ce e vorba, n-am informaţii, nu ştiu, nu e teritoriul meu, nu pot să răspund”, a declarat Hagi, după meci.

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare