Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Putin s-ar fi dus în secret să se relaxeze într-o staţiune din Spania: ”Nimeni nu se aştepta!” Dezvăluire făcută de Marca

Putin s-ar fi dus în secret să se relaxeze într-o staţiune din Spania: ”Nimeni nu se aştepta!” Dezvăluire făcută de Marca
galerie foto

Diverse

Comentarii

Publicaţia sportivă Marca scrie că preşedintele Rusiei ar deţine o vilă de lux într-o staţiune din Spania.

Vladimir Putin are o adevărată slăbiciune pentru locuinţele şi iahturile de lux. Presa de opoziţie din Rusia a scris deseori despre averea secretă a lui Vladimir Putin, care ar fi printre cei mai bogaţi oameni din lume, cu o avere estimată la peste 100 de miliarde de euro.

Însă până acum n-au apărut prea multe informaţii despre proprietăţile pe care Vladimir Putin le-ar deţine în străinătate, prin diverşi interpuşi.

Publicaţia Marca susţine că preşedintele Rusiei ar deţine o astfel de proprietate în Spania, pe Costa Blanca, în Altea Hills - o destinaţie preferată de mulţi oligarhi ruşi.

Vladimir Putin s-ar fi relaxat într-o staţiune de lux din Spania

Omul care a declanşat în Ucraina cel mai sângeros război din ultimii 76 de ani ar deţine proprietăţi inclusiv în Occidentul pe care îl tot blamează în ţara sa.

Potrivit Marca, Vladimir Putin ”este un fan al plajelor spaniole” şi ar deţine un proprietate de lux în Altea Hills, un cartier de lux din Altea - staţiune aflată la 51 de Alicante.

Preşedintele Rusiei ar fi venit deseori aici, în mare secret, însoţit de apropiaţi. De altfel, potrivit Marca, Altea Hills este o destinaţie preferată de mulţi miliardari ruşi, apropiaţi de Vladimir Putin:

”Ceea ce nimeni nu se aştepta sau poate nu ştie nici astăzi este că, la fel ca dragii noştri turişti străini, şi Vladimir Putin este fan al plajelor spaniole”, notează cei de la Marca.

”Acest oraş (n.r. Altea Hills) situat la 51 de kilometri de Alicante, în special în Sierra de Bernia, a fost deseori în ultimii ani destinaţia de vacanţă a preşedintelui Rusiei. Un paradis al relaxării, în care şi alţi oligarhi şi milionari ruşi au decis să locuiască”, mai scriu cei de la Marca.

O casă în Altea Hills se vinde cu aproximativ 2-3 milioane de euro şi surse Marca au declarat că ”atât Putin, cât şi ceilalţi bogaţi ruşi se întrec adesea pentru a vedea cine poate parca mai multe maşini de lux în garajele lor”.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU STAŢIUNEA DE LUX ALTEA HILLS!

Vladimir Putin ar deţine şi un super iaht, care se află în vizorul autorităţilor din Italia

Oligarhii ruşi cu afaceri în Uniunea Europeană s-au trezit cu averile blocate şi mai multe iahturi au fost confiscate în ultima perioadă.

Printre ele, cel al lui Alisher Usmanov, fost acţionar la Arsenal Londra. Iahtul de lux al acestuia, care este printre cele mai mari din lume şi este evaluat la 600 de milioane de dolari, a fost reţinut în Hamburg.

Însă oficialii europeni s-ar putea alege cu o ”captură” şi mai importantă: iahtul extrem de luxos al lui Vladimir Putin.

Potrivit Daily Mail, iahtul Şeherezada - evaluat la 700 de milioane de dolari - se află ancorat în  Marina di Carrara, Italia, la şantierul naval Italian Sea Group.

În jurul acestui vas planează mult mister, în contextul în care sunt puţine date despre adevăraţii proprietari şi există zvonul că acesta i-ar aparţine chiar lui Vladimir Putin - un mare fan al iahturilor luxoase.

Muncitorii de pe şantierul naval Marina di Carrara spun că zvonurile care circulă susţin că vasul îi aparţine chiar preşedintelui Rusiei: ”Toate zvonurile duc spre Putin”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: putin 

viewscnt
Articole similare