Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Puţini ştiu asta!”. Ianis Hagi, dezvăluiri din culise despre vestiarul naţionalei României: ”Meritul lui Edi Iordănescu e din mai multe motive”

”Puţini ştiu asta!”. Ianis Hagi, dezvăluiri din culise despre vestiarul naţionalei României: ”Meritul lui Edi Iordănescu e din mai multe motive”
Comentarii

Mijlicaşul echipei naţionale a României, Ianis Hagi, a făcut dezvăluiri mai puţin ştiute din vestiarul tricolorilor, cu provire la conexiunile dintre jucătorii din noua generaţie şi cei din vechea gardă.

Naţionala României are şanse foarte mari de a prinde turneul final al Campionatului European Germania 2024.

Ianis Hagi, revenit în vederile selecţionerului Edi Iordănescu, a vorbit despre câteva aspecte ce ţin de interiorul vestiarului tricolorilor.

Ianis Hagi: ”Eram copilul de mingi al lui Alibec, când juca în Liga 1!”

Jucătorul lui Alaves a subliniat şi chimia care există între generaţia U21 care a ajuns până în semifinale la EURO 2019 şi cei mai vechi componenţi de la echipa naţională.

”Eu spun că amândouă s-au întâlnit acum în cel mai fericit mod posibil. Pe de-o parte, majoritatea celor din lot suntem nucleul de la EURO U21 din 2019.

Ne cunoaştem toţi de la 12-13 ani, de la loturile de juniori, din competiţii, ne-a consolidat experienţa aceea la EURO, am şi crescut între timp. E clar că e un factor extrem de important.

Uite, cu Dennis Man am fost coleg de cameră la selecţiile echipelor naţionale când aveam 11 ani, puţini ştiu asta! Şi ne cunoşteam din teren, ca adversari, din turnee, de pe la 10 ani!

Meritul lui Edi Iordănescu e din mai multe motive. A avut încredere în acest nucleu şi ne-a oferit această încredere, nu doar că a avut-o. Iar conexiunea dintre nucleul U21, să-i spunem aşa, şi fotbaliştii cu experienţă, e gestionată foarte de bine de el.

Spre exemplu, eu joc împreună cu Stanciu deja de 5 ani la naţională! Cu Alibec, nici nu mai zic, eram copilul lui de mingi când juca în Liga 1! Mister a simţit excelent şi aşa se explică”, a declarat Ianis, conform Prosport.

În următoarea acţiune, naţionala României le va întâlni pe Belarus (în deplasare) şi pe Andorra (acasă), la mijlocul acestei luni.

Afla mai multe despre: ianis hagiechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare