Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi a asemănat-o pe Universitatea Craiova cu Inter: ”Am fost atent şi am vrut să observ”. Noutăţi despre Arlauskis şi Rivaldinho

Rădoi a asemănat-o pe Universitatea Craiova cu Inter: ”Am fost atent şi am vrut să observ”. Noutăţi despre Arlauskis şi Rivaldinho
Comentarii

Mirel Rădoi a prefaţat duelul dintre Universitatea Craiova şi FC Argeş şi se aşteaptă la un meci dificil contra echipei care a fost învinsă greu de FCSB în runda precedentă.

Universitatea Craiova o va întâlni pe FC Argeş, vineri, 7 octombrie, de la ora 21:00, în etapa a 13-a din Liga 1.

Formaţia olteană vine după o remiză cu FC Voluntari (1-1) şi speră să obţină toate punctele puse în joc în deplasarea din Trivale.

Rădoi, comparaţie inedită între Universitatea Craiova şi Inter: ”Am fost atent şi am vrut să observ”

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Mirel Rădoi a evidenţiat punctele forte ale echipei lui Andrei Prepeliţă şi a explicat de ce a fost cu ochii la partida Inter - Barcelona, scor 1-0, în Liga Campionilor.

Totodată, a subliniat obiectivul imediat al echipei: calificarea în play-off.

”Întâlnim o echipă la care există o atmosferă tensionată la nivel de rezultate, dar care merita mai multe puncte după cum a evoluat. În ultima etapă au reuşit să marcheze două goluri cu FCSB, au jucători foarte buni, în acest moment Garita şi Işfan sunt în prim-plan.

Am fost atent la Inter – Barcelona, pentru că şi Inter joacă 5-3-2 ca şi noi şi am vrut să observ anumite aspecte. Mai durează ceva cu Arlauskis până va ajunge la forma fizică necesară, Rivaldinho a fost accidentat.

Ca număr, avem atacanţi, dar s-a nimerit să se accidenteze. Ne-am dori să legăm rezultate pozitive, dar abia acum facem două luni de când suntem aici, e şi greu pentru jucători să asimileze informaţiile tactice. Toţi antrenorii spunem că avem nevoie de timp şi între timp ne schimbă patronii.

Nu am anunţat titlul, nu vorbesc de titlu decât dacă jucăm cu el pe masă, vrem să ne calificăm în play-off, acesta e obiectivul acum. Sunt puţine puncte acumulate până acum, ne dorim continuitate, asta a şi lipsit în ultimii ani pentru a ajunge mai sus în clasament.

Problema noastră acum este concentrarea la finalizare, cel mai greu lucru este să bagi mingea în poartă”, a declarat Mirel Rădoi, înaintea partidei.

Afla mai multe despre: radoiu craiova 

viewscnt
Articole similare