Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Universitatea Craiova care vrea să redevină ceea ce a fost odinioară: ”Voi fi iarăşi la potenţial maxim”

Jucătorul de la Universitatea Craiova care vrea să redevină ceea ce a fost odinioară: ”Voi fi iarăşi la potenţial maxim”
Comentarii

Dan Nistor a trecut peste problemele de la începutul sezonului şi este pregătit să redevină un jucător important pentru Universitatea Craiova şi nu numai.

Dan Nistor a avut o perioadă mai grea la Universitatea Craiova, mai ales în mandatul lui Laszlo Balint, dar doreşte să fie din nou un jucător util la echipa olteană.

Mai mult, vrea să revină chiar şi în circuitul echipei naţionale, acolo unde are şapte prezenţe.

Dan Nistor, planuri măreţe la Universitatea Craiova. Avertismentul mijlocaşului pentru acest sezon

Mijlocaşul de 34 de ani a precizat că pauza internaţională a fost una benefică pentru el şi colegii săi, iar relaţia cu Mirel Rădoi a devenit mai puternică.

”Am trecut printr-o perioadă mai dificilă, inclusiv ca formă, şi asta m-a făcut să-mi găsesc ritmul mai greu. Cred că în curând voi fi iarăşi la potenţial maxim şi sunt nerăbdător să ajung acolo.

Pauza a fost, ca de obicei, una benefică. Am mai pus la punct mici detalii tactice şi mai ales ne-am mai încărcat bateriile, deoarece a fost o perioadă dificilă, cu meciuri multe şi foarte disputate.

Eu sunt mijlocaş central şi atâta timp cât sunt undeva la mijloc mă simt bine pe orice post. Prin urmare cred că pot evolua şi mijlocaş central clasic, dar şi în spatele vârfului, cum am făcut-o cu FCSB.

Eu n-aş zice neapărat că a fost o scădere de formă, deşi da, a fost o dezamăgire foarte mare pentru noi toţi ratarea grupelor Conference League.

Personal îmi propun să redevin jucătorul important care am fost şi, de ce nu, să ajung iarăşi în circuitul echipei naţionale”, a declarat Dan Nistor, pentru revista clubului.

În actualul sezon, mijlocaşul Universităţii Craiova a bifat opt prezenţe în campionat şi un gol.

Afla mai multe despre: dan nistorcraiova 

viewscnt
Articole similare