Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radunovic s-a întors în România, dar ca adversar în meciul cu Muntenegru! Fundaşul FCSB n-a găsit un star printre tricolori: "Nu aveţi, dar..."

Radunovic s-a întors în România, dar ca adversar în meciul cu Muntenegru! Fundaşul FCSB n-a găsit un star printre tricolori: "Nu aveţi, dar..."

Echipa națională

Comentarii

Risto Radunovic, fundaşul stânga al Muntenegrului şi al FCSB, a revenit în România ca adversar al tricolorilor, în meciul din Liga Naţiunilor.

Risto Radunovic, înainte de România - Muntenegru

  • Echipa naţională întâlneşte Muntenegru, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti, în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor. Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima etapă, în Muntenegru, când gazdele s-au impus cu 2-0. În etapele a doua şi a treia, tricolorii au fost învinşi în deplasare de Bosnia, scor 1-0, şi au învins acasă Finlanda, scor 1-0.

Fundaşul stânga al FCSB a contribuit la victoria Muntenegrului din primul meci. Radunovic l-a depăşit pe Raţiu la golul secund al gazdelor, Chiricheş a greşit, iar Vukcevic, fundaşul celor de la UTA Arad, a marcat. 

Radunovic se aşteaptă la un meci solicitant cu România, pe stadionul Rapid-Giuleşti. Chiar dacă nu a găsit un star în echipa lui Edi Iordănescu, a lăudat atacul. 

"Sunt pregătit pentru meciul de mâine şi sunt conştient că o să fie mult mai greu decât meciul din Muntenegru şi mă bucur că joc contra României. Nu am jucat pe Giuleşti, dar sunt concentrat pe meci, acesta e cel mai important lucru. Să fiu pregătit de joc. 

(n.r. - România - Finlanda) Am văzut, a fost o atmosferă spectaculoasă şi ne aşteptam la asta. Mă bucur că e stadionul plin, e un motiv în plus să jucăm cu stadionul plin. 

Ne cunoaştem foarte bine. Nu aveţi un star la echipă, dar aveţi mare calitate în tot atacul. Tavi Popescu e un talent foarte mare şi îmi doresc să facă progres cât mai mult. E un jucător foarte bun, ne cunoaştem bine", a declarat Risto Radunovic. 

Afla mai multe despre: risto radunovicromania muntenegru 

viewscnt
Articole similare