Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafael Nadal, anunţul care dă fiori fanilor: ”Nu voi fi la Roland Garros! 2024 cred că va fi ultimul an al carierei mele”

Rafael Nadal, anunţul care dă fiori fanilor: ”Nu voi fi la Roland Garros! 2024 cred că va fi ultimul an al carierei mele”

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal (36 de ani) a făcut un anunţ pe care niciun fan nu ar fi vrut să-l primească. Veteranul spaniol a dezvăluit că nu va participa nici la Roland Garros, probabil turneul său preferat, şi că anul 2024 este posibil să fie ”ultimul an al carierei” sale.

Rafael Nadal, anunţul care dă fiori fanilor: ”Nu voi fi la Roland Garros! 2024, ultimul an al carierei mele”

Spaniolul Rafael Nadal, deţinătorul trofeului, a anunţat, joi, că nu va participa la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garos, el nefiind refăcut suficient în urma unei accidentări pe care a suferit-o la Australian Open, în ianuarie, relatează Reuters.

“Recuperarea după accidentarea suferită în Australia nu a decurs aşa cum mi-ar fi plăcut. Am pierdut obiective şi Roland Garros devine imposibil”, a declarat Nadal.

“În acest moment, nu voi putea participa la Roland Garros. Vă imaginaţi cât de greu îmi este, având în vedere ce înseamnă acel turneu pentru mine”, a adăugat el.

Spaniolul a precizat că 2024, când va împlini vârsta de 37 de ani, ar putea fi ultimul său an ca sportiv.

“Nu voi fi la Roland Garros. Nu voi juca timp de câteva luni. Voi încerca să fiu la capacitate maximă anul viitor, care cred că va fi ultimul al carierei mele de sportiv profesionist”.

Turneul de la Roland Garros va începe la 28 mai. Nadal, supranumit şi ”Regele Zgurii”, are în palmares 14 trofee French Open. 

În total, ibericul are în palmares 22 de titluri de Grand Slam, fiind la egalitate cu sârbul Novak Djokovic. Roger Federer, celălalt titan al tenisului masculin, are 20 în carieră.

Afla mai multe despre: nadaltenisroland garros 

viewscnt
Articole similare