Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă de marcă la Inter Milano pentru finala Champions League. Unul dintre marcatorii din dubla cu AC Milan s-a accidentat

Absenţă de marcă la Inter Milano pentru finala Champions League. Unul dintre marcatorii din dubla cu AC Milan s-a accidentat
Comentarii

Henrikh Mkhitarian (34 de ani) s-a accidentat în meciul retur cu AC Milan din semifinalele Champions League şi va rata finala de la Istanbul.

Absenţă de marcă la Inter Milano pentru finala Champions League, după ce s-a accidentat

Mijlocaşul armean al echipei Inter Milano, Henrikh Mkhitarian, este incert pentru finala Champions League împotriva lui Manchester City, pe 10 iunie, la Istanbul.

Acesta a suferit o accidentare la coapsa stângă în meciul retur cu AC Milan (1-0), din semifinalele celei mai titrate competiţii la nivel de echipe de club.

Într-un comunicat de joi, clubul lombard a precizat că internaţionalul armean (95 de selecţii, 32 de goluri) suferă de o "leziune musculară la coapsa stângă", fără a preciza cât timp va fi indisponibil jucătorul de 34 de ani.

Finala Champions League cu Manchester City va avea loc la data de 10 iunie, la Istanbul.

Va fi a şasea finală din istoria celor de la Inter Milano. Ultima datează din anul 2010, când la cârma echipei din care făcea parte şi românul Cristi Chivu era portughezul Jose Mourinho.

Henrikh Mkhitaryan a ajuns la Inter în vara anului trecut, de la AS Roma. În carieră a mai jucat la Şahtior Doneţk, Borussia Dortmund, Manchester United şi Arsenal.

Afla mai multe despre: inter milanochampions leaguefinala champions league 

viewscnt
Articole similare