Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a scăpat de interdicţia la transferuri, însă o paşte un nou pericol. Alţii 230.000 de euro dispar din buget?

Rapid a scăpat de interdicţia la transferuri, însă o paşte un nou pericol. Alţii 230.000 de euro dispar din buget?

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a achitat datoria către sârbul Nemanja Milisavjlevic, iar FIFA i-a ridicat interdicţia la transferuri.

Rapidul era obligată să-i achite fostului jucător aproximativ 95.000 de euro până la 9 martie. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, FIFA a decis să le interzică realizarea transferurilor.

  • Nemanja Milisavljevic a jucat pentru Rapid în sezonul 2012/2013, bifând 23 de partide.

Rapid a plătit datoria către Milisavljevic

Deoarece perioada de ”mercato” era închisă, sancţiunea nu a afectat în niciun fel clubul din Giuleşti.

Cu toate acestea, conform informaţiilor oferite de gsp.ro, rapidiştii au plătit datoria în aceste zile, iar interdicţia la transferuri a fost ridicată.

Chiar şi aşa, Rapidul nu a scăpat de probleme. Alte două procese le dau mari bătăi de cap. Cele cu Alexandru Păcurar şi Tibi Bălan.

Iniţial, Rapidul a câştigat procesele cu cei doi jucători români, însă, la recurs au avut câştig de cauză foştii jucători. Aşadar, Rapidul ar urma să atace decizia la TAS, în termen de 21 de zile.

  • Sursa citată anunţă că Rapidul ar putea plăti alţi 230.000 de euro către Tibi Bălan (150.000 de euro) şi Alexandru Păcurar (80.000 de euro), în perioada imediat următoare.

Dan Şucu, dezamăgit de faptul că achită datorii din trecut

În afara celor 95.000 de euro pentru Nemanja Milisavljevic, Rapidul a mai achitat alte 1,4 milioane de euro în conturile unor foşti fotbalişti, din era lui George Copos: 800.000 de euro către Daniel Paulista şi 600.000 de euro către Julio Cesar.

Co-finanţatorul Rapidului, Dan Şucu, a declarat că nu înţelege de ce trebuie să plătească datoriile ”vechiului” Rapid, când legislativ, ”noul” Rapid nu are nicio legătură cu acesta.

"Din punctul meu de vedere, nici nu există legislaţie în România care să-i permită unei firme care nu are nicio legătură cu altă firmă să plătească datoria firmei respective. Nici nu ştiu cum încadrezi fiscal.

Tu nu ai voie, e evaziune fiscală! E în afara legilor româneşti, dar FRF ne solicită să ne supunem unei legi din Elveţia. Deci noi suntem ca şi cum am fi pe alt teritoriu decât cel al României", a declarat acţionarul de la Rapid Bucureşti, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: nemanja milisavjlevicpacurartibi balansucu 

viewscnt
Articole similare