Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid respiră, Cristiano Bergodi exultă. ”Putem face lucruri bune în continuare”

Rapid respiră, Cristiano Bergodi exultă. ”Putem face lucruri bune în continuare”

Superliga

Comentarii

Rapid a câştigat al doilea meci din acest sezon, scor 3-1, pe teren propriu, contra Farului.

După trei meciuri consecutive fără victorie, giuleştenii s-au dezlănţuit şi au făcut spectacol în faţa propriilor suporteri. Deşi ”marinarii” au dat o replică solidă, Rapid a dominat partida, şi-a creat ocazii de gol şi a reuşit să facă uitat eşecul din derby-ul cu Petrolul.

Rapid respiră, Cristiano Bergodi exultă. ”Putem face lucruri bune în continuare”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi s-a declarat mulţumit, atât de jocul echipei, cât şi de atitudinea celor din teren. După înfrângerea de săptămâna trecută, multe voci au spus că italianul este ”pe făraş”, fostul jucător al lui Lazio a reuşit să strângă rândurile şi poate pregăti liniştit meciul cu FC U Craivoa 1948 din etapa următoare.

”În primul rând vreau, să felicit băieţii pentru că au jucat foarte bine. A fost un meci de luptă, cu mare instensitate şi cu ocazii de partea noastră. Au avut şi ei ocazii, dar Horaţiu Moldovan a fost senzaţional. Mă bucur pentru că toată echipa a lucrat pe faza defensivă, şi am jucat excelent pe faza ofensivă.

(n.r. despre Borza) Borza este un jucător deja vechi, cu experienţă. S-a văzut că nu se panichează când are mingea la picior. A jucat bine, a avut siguranţă. Are deja multă experienţă, dar şi ceilalţi jucători au jucat foarte bine. Mă bucur pentru că văd că băieţii au reacţionat foarte bine după această perioada.

(n.r. Este formulă câştigătoare cea de azi?) Am un lot cu 24-25 jucători, dar nu e uşor. Cred eu că s-a gestionat foarte bine această perioada, fără să facem o tragedie. E bine pentru că băieţii au stat liniştiţi şi au făcut ceea ce trebuia să facem. Cred că putem face lucruri bune în continuare.

(n.r. Despre Ioniţă) Eu vorbesc cu jucătorii, le dau încredere. Astăzi a dat un gol, a jucat bine şi mă bucur pentru el. El e un băiat sensibil şi mă bucur că suporterii l-au aplaudat. Avem nevoie de toţi jucătorii, pentru că avem şi Cupa României, unde trebuie să mergem departe.

(n.r. Cum aţi trăit aceste săptămâni complicate?) Nu vreau să fiu arogant, dar am foarte multă încredere în ceea ce fac”, a spus Cristiano Bergodi, după meciul cu Farul.

Afla mai multe despre: rapidfarulcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare