Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit în Superligă, Marius Şumudică a lasăt echipele din România cu ochii în soare. ”Să fie clar”

Dorit în Superligă, Marius Şumudică a lasăt echipele din România cu ochii în soare. ”Să fie clar”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică le-a întors spatele echipelor din Superligă. Deşi în ultimele luni, mai multe formaţii din România şi-au dorit să obţină serviciile antrenorului, ”Şumi” pare că nu mai ia în calcul să antreneze în campionatul nostru, cel puţin pentru moment.

Marius Şumudică este liber de contract de la începutul acestei veri, după ce înţelegerea sa cu formaţia saudită Al-Raed a expirat. La doar câteva zile după, Rapid s-a despărţit de Adi Mutu, iar fanii giuleşteni începuseră să viseze la revenirea omului care a scris istorie în tricoul vişiniu. Cu toate acestea, conducerea Rapidului l-a numit pe banca tehnică pe Cristiano Bergodi şi a provocat dezamăgire în randul suporterilor care l-ar fi dorit pe Marius Şumudică. 

Cu toate acestea, ”Şumi-Gol” nu a dus lipsă de oferte. Universitatea Cluj, FC Botoşani, dar şi FC U Craiova s-au interesat de serviciile fostului atacant, dar niciuna dintre propuneri nu s-a concretizat. După despărţirea de Nicolae Dică, Adrian Mititelu şi-a exprimat pentru a-l aduce pe Şumudică în Bănie, dar se pare că mutarea va rămâne doar un vis pentru finanţatorul lui FC U Craiova.

Dorit în Superligă, Marius Şumudică a lasăt echipele din România cu ochii în soare. ”Să fie clar”

”În acest moment nu mă interesează nicio ofertă din România, repet, nu mai antrenez în Superliga. Să fie clar, mă concentrez doar pe Turcia sau pe campionatele din Golf”, a explicat Şumudică, potrivit iamsport.ro.

Marius Şumudică a renunţat la rolul de analist TV!

Marius Şumudică anunţă că se retrage din rolul de analist TV. Într-un mesaj mai lung, antrenorul îşi motivează decizia şi îşi reafirmă dorinţa de a reveni în fobal pe banca unei echipe.

”Am decis să mă retrag din postura de analist tv! Rămân doar antrenorul Marius Şumudică! Aş vrea să anunţ oficial că am luat astăzi decizia de a mă retrage din postura de analist tv! Pe scurt, profitând de această perioadă de pauză din punct de vedere profesional, am acceptat propunerea de a colabora cu ei din postura de analist tv.

Mi s-a părut şi mi se pare în continuare o experienţă extrem de plăcută, mai ales că am fost coleg de platou cu oameni de mare calitate, atât din punct de vedere profesional, cât şi uman. Am petrecut momente frumoase în studio. Sunt un tip deschis şi acest lucru îmi aduce de multe ori deservicii!

Motivele pentru care am luat acestă hotărâre ţin doar de caracterul şi felul meu de a fi. Sunt un tip deschis, căruia îi place să spună mereu tot ceea ce vede, ce simte şi ce gândeşte într-un anumit moment. Iar din postura de analist tv, simt că această trăsătură a mea îmi aduce numai deservicii.

Poate chiar risc să-mi fac numai duşmani în această lume a fotbalului şi acesta este ultimul lucru pe care şi-l poate dori un antrenor profesionist. Am decis că este mai bine să rămân doar antrenorul Marius Şumudică”, este scris în comunicatul antrenorului.

Marius Şumudică, de-a lungul carierei, le-a antrenat pe Rocar, Inter Gaz, Progersul, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid, AO Kavala, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, 'U' Cluj, Al-Shaab, Concordia, Kayserispor, Al-Shabab, Gazisehir, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor şi Al-Raed.

 

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare