Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rareş Ilie, inclus în topul jucătorilor de urmărit la Euro U19. Italienii, impresionaţi de fotbalistul Rapidului

Rareş Ilie, inclus în topul jucătorilor de urmărit la Euro U19. Italienii, impresionaţi de fotbalistul Rapiduluigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Rareş Ilie, starul în ascensiune al formaţiei Rapid, a fost remarcat de italieni, care l-au inclus într-un top select cu prilejul Campionatului European U19.

Reprezentativa U19 a României va lua astăzi startul la turneul final de Campionat European ce are loc în Slovacia.

Printre jucătorii care fac parte din lotul convocat de Adrian Văsâi este şi Rareş Ilie, componentul formaţiei Rapid.

Rareş Ilie, inclus în topul jucătorilor de urmărit la Euro U19

Mijlocaşul de 19 ani a fost remarcat de jurnaliştii italieni. Aceştia l-au inclus într-un top al jucătorilor de la Euro U19 care merită să fie urmăriţi de scouterii marilor echipe de pe continentul european.

România U19 va întâlni reprezentativa similară a Italiei astăzi, de la ora 21:00, în prima etapă a competiţiei. În aceeaşi grupă se mai află Franţa şi Slovacia.

”România este posibila surpriză a Campionatelor Europene Under 19, fotbalul din ţară arătând potenţialul de renaştere după mai bine de 20 de ani în care naţionala de seniori s-a calificat la doar două turnee majore, dar nu a câştigat niciun meci.

Cel mai reprezentativ jucător al lor este extrema Ilie, care a marcat cinci goluri şi şapte pase decisive în ultimele 13 meciuri ale sezonului pentru Rapid Bucureşti.

Tânărul de 19 ani, care se simte mai confortabil în stânga, dar poate juca şi în centru, a fost lăudat de managerul său de club şi legenda română Adrian Mutu, potrivit căruia „lumea îl va vedea mai mult decât un simplu talent simplu „într-un an. A fi protagonist la Campionatele Europene ar fi un început bun”, au notat cei de la Sky Italia, despre Rareş Ilie.

Topul în cauză este completat de: Warren Bondo (Franţa), Jamie Bynoe-Gittens (Anglia), Carney Chukwuemeka (Anglia), Liam Delap (Anglia), Yusuf Demir (Austria), Marko Lazetic (Serbia), Fabio Miretti (Italia), Brooke Norton-Cuffy (Anglia), Dane Scarlett (Anglia) şi Isaac Toure (Franţa)

Italienii l-au confundat pe Rareş Ilie cu un jucător de la CFR Cluj

Totuşi, gazetarii din Italia au comis şi o eroare. În dreptul prezentării fotbalistului de la Rapid au pus poza lui Mateo Susic, internaţionalul bosniac al campioanei CFR Cluj.

Rareş Ilie nu va juca în partida din această împotriva Italiei. Tânărul jucător este suspendat după ce a luat cartonaşul roşu în ultima partidă din preliminarii, cu Islanda. De la italieni va lipsi Fabio Miretti, mijlocaşul de 18 ani al lui Juventus.

Afla mai multe despre: rares ilieromania u19 

viewscnt
Articole similare