Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E antrenor valoros, dar poţi să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo?”. Gigi Becali, savuros la adresa lui Mutu şi a Rapidului: ”Ai luat jucători pe care CFR i-a dat afară”

”E antrenor valoros, dar poţi să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo?”. Gigi Becali, savuros la adresa lui Mutu şi a Rapidului: ”Ai luat jucători pe care CFR i-a dat afară”

Rapid

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după cele mai recente transferuri făcute de Rapid şi a comentat planurile anunţate de conducerea clubului giuleştean.

În ultimele zile, Rapid a anunţat venirea a trei jucători. Este vorba despre Andrei Ciobanu, Valentin Costache şi Florin Ştefan.

”E antrenor valoros, dar poţi să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo?”. Gigi Becali, savuros la adresa lui Mutu şi a Rapidului: ”Ai luat jucători pe care ei i-au dat afară”

Doi dintre aceşti jucători. Valentin Costache şi Florin Ştefan, au venit de la CFR Cluj, acolo unde aceştia nu au dat randamentul aşteptat şi nu au avut multe meciuri, motiv de ironii pentru Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB este de părere că Rapid nu poate intra în lupta pentru titlu, aşa cum a anunţat conducerea giuleştenilor că îşi doreşte cât mai curând posibil. De altfel, sezonul ce urmează clubul Rapid va împinii o sută de ani de existenţă.

De asemenea, Gigi Becali nu l-a uitat pe Adrian Mutu, pe care l-a ironizat asociindu-l cu Michelangelo, fostul mare artist italian de la sfârşitul secolului al XV-lea şi începutul secolului al XVI-lea.

”Nu, nu o iau în calcul pe Rapid. Ce a făcut mari investiţii? Eu nu vreau să subestimez echipe, dar vorbim, ne dăm cu părerea. Nu stau să îmi fie frică să spun, cum să te baţi tu cu CFR, cu noi se pot bate, dar cu CFR se pot bate?

Dacă ai luat jucători de la ei, pe care ei i-au dat afară, cum să te baţi cu ei? Ce să facă Mutu, el e antrenor valoros, dar poţi să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo? Dar şi el, dacă nu avea culori ce să facă? 

Nu te poţi bate la titlu cu o echipă care ţi-a dat 2-3 jucători de care vrea să scape. Noi avem deja un nucleu de jucători, jucători valoroşi, dar Rapid nu are jucători valoroşi cu care să câştige meci de meci, deşi au jucători cu experienţă.

Apărarea e bătrână, dar unde să găseşti, Săpunaru la vârsta lui, mai găseşti ca el unul tânăr? Săpunaru şi Grigore ţin echipa, mai schimbă echipa, la revedere”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO Arena.

Afla mai multe despre: rapidcfr clujgigi becali 

viewscnt
Articole similare