Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajuns la Rapid, Costache trimite ”săgeţi” către Dan Petrescu şi fostul său club: ”Pot mai mult. De asta am venit”

Ajuns la Rapid, Costache trimite ”săgeţi” către Dan Petrescu şi fostul său club: ”Pot mai mult. De asta am venit”

Rapid

Comentarii

Valentin Costache, noul jucător al Rapidului, a vorbit despre venirea sa la formaţia bucureşteană şi a anunţat care sunt obiectivele sale.

Joi, în aceeaşi zi în care a oficializat transferul lui Andrei Ciobanu, de la Farul Constanţa, Rapid a anunţat şi venirea lui Valentin Costache, de la CFR Cluj.

Multiplu campion cu formaţia din Gruia, jucătorul de 23 de ani a oferit un interviu pentru noul său club, în cadrul căruia a vorbit despre ce aşteptări are de la noul sezon.

Ajuns la Rapid, Costache trimite ”săgeţi” către Dan Petrescu şi fostul său club: ”Pot mai mult. Am nevoie de jocuri”

Valentin Costache a detaliat şi calităţile pe care le posedă şi cu care poate face diferenţa în teren în favoarea Rapidului.

De asemenea, jucătorul a trimis critici către Dan Petrescu pentru faptul că nu a fost folosit mai mult de către acesta.

În sezonul recent încheiat, Valentin Costache a jucat în 20 de meciuri pentru CFR Cluj în Liga 1 şi 35 în toate competiţiile.

”Am fost foarte dorit aici şi de mister, am simţit asta, de tot staff-ul, de conducere. Asta m-a făcut să aleg şi să mă simt cel mai bine aici.

Îmi place atmosfera aici, fanii sunt incredibili şi o să facem tot posibilul să fim cât mai sus. Nu ştiu obiectivul, dar cred ca obiectivul Rapidului este să fie cât mai sus în clasament.

Obiectivele personale sunt să joc cât mai bine, să marchez, să dau pase de gol, să îmi ajut echipa.

Mă consider un jucător de viteză, execuţii, îmi place să scot oameni din joc, să driblez. Zic că pot mai mult, dar am nevoie de jocuri şi de asta am venit”, a declarat Costache, după transferul la Rapid.

Afla mai multe despre: rapidcfr cluj 

viewscnt
Articole similare