Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Liga 1. Clubul care dă lovitura şi îl aduce pe Eric Bicfalvi

Revenire de senzaţie în Liga 1. Clubul care dă lovitura şi îl aduce pe Eric Bicfalvi

CFR Cluj

Comentarii

Eric Bicfalvi, fotbalistul celor de la Ural, este aproape de a reveni în Liga 1 în această vară.

Eric Bicfalvi a făcut furori la Ural, în campionatul din Rusia, iar acun este pregătit să facă acelaşi lucru şi în România.

Bicfalvi, ţinta campioanei CFR Cluj

Mijlocaşul de 34 de ani este dorit de campioana CFR Cluj, care doreşte să se întărească în mod eficient în perspectiva participării în preliminariile Ligii Campionilor, informează Playsport.

După ce a anunţat transferul fundaşului central Denis Kolinger, a cincea achiziţie a verii, formaţia pregătită de Dan Petrescu lucrează intens şi la aducerea golgheterului Jefte Betancor, iar acum îl doreşte şi pe internaţionalul român care a impresionat în campionatul rus.

Ajuns la Ural în ianuarie 2017, Eric Bicfalvi a bifat 149 de meciuri şi a marcat 48 de goluri. A contribuit şi cu 14 pase decisive pentru formaţia din Rusia.

În actualul sezon, mijlocaşul a marcat zece goluri în 29 de apariţii, în toate competiţiile.

Ajuns la 34 de ani, Bicfalvi are nouă apariţii şi în prima reprezentativă a României, pentru care a marcat un gol. Acesta nu a făcut parte, în cele din urmă, din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile echipei naţionale din această lună.

De-a lungul timpului, Eric Bicfalvi a mai jucat în România la Jiul Petroşani, FCSB, Gloria Buzău şi Dinamo, iar acum poate bifa şi o experienţă la campioana CFR Cluj.

Mihai Stoica, impresionat de Eric Bicfalvi

”Pentru mine e un caz rarisim. Cum un mijlocaş defensiv s-a transformat într-un atacant care să marcheze într-un campionat atât de dificil cum e cel din Rusia...

Nu l-am văzut niciodată pe Eric jucând ”numărul 8”, nu mă gândeam, credeam că e închizător.

Cu limbă de moarte, când am plecat în 2007, l-am lăsat pe listă la Steaua (n.r. FCSB). El juca închizător şi cu asta l-am remarcat, că nu îşi părărsea poziţia.

La un moment dat, se discuta de fundaş central Bicfalvi şi a ajuns ”număr 9”, e senzaţional, nu îmi vine sa cred”, a declarat oficialul FCSB, Mihai Stoica, luna trecută, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: bicfalvicfr cluj 

viewscnt
Articole similare