Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la FCU Craiova 1948! Numele surpriză ales de Adrian Mititelu pentru banca echipei sale. ”Voi intra în pâine”

Răsturnare de situaţie la FCU Craiova 1948! Numele surpriză ales de Adrian Mititelu pentru banca echipei sale. ”Voi intra în pâine”

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu pare să fi rezolvat problema antrenorului la FCU Craiova 1948. După ce variantele Eugen Neagoe şi Emil Săndoi au picat, finanţatorul oltenilor a ales tehnicianul care îi va pregăti pe olteni.

Din informaţiile Prosport, Paul Răducanu, omul care a fost numit directorul tehnic al clubului oltean în vara anului trecut, va deveni antrenorul cu acte al alb-albaştrilor. Cu toate aceastea, Dan Vasilică şi Florin Drăgan vor rămâne în continuare în staff-ul primei echipe, după rezultatele excelente din ultimele meciuri. După demiterea lui Nicolae Dică, Vasilică a fost încredinţat cu pregătirea lui FCU şi nu a dezamăgit. Formaţia lui Adrian Mititelu s-a impus în ultimele meciuri contra Farului, scor 4-0, şi pe terenul lui Dinamo, scor 1-0.

Neagoe şi Sădnoi au picat... vine Răducan!

„Am avut o discuţie cu conducerea clubului. Încă nu am semnat.  Voi mai avea şi joi o întâlnire, dar în mare ne-am pus de acord. Actualul staff mai poate conduce echipa şi la partida cu Oţelul. Voi da o mână de ajutor cât vor considera dânşii că este nevoie de mine. Clubul se află încă în acele 30 de zile primite de la FRF. Eu voi intra în pâine cred că de la partida din Cupa Românei”, a declarat Paul Răducan pentru ProSport.

FCU Craiova va deschide etapa cu numărul 10 din Superligă vineri, pe 22 septembrie, pe teren propriu contra Oţelului. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport 1, de la ora 18:00.

 

 

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare