Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ratăm cu o seninătate care mă bagă în pământ”. Balint, negru de supărare după eşecul cu Voluntari: ”Nu am mai trecut prin asta niciodată”

”Ratăm cu o seninătate care mă bagă în pământ”. Balint, negru de supărare după eşecul cu Voluntari: ”Nu am mai trecut prin asta niciodată”

UTA

Comentarii

UTA Arad a pierdut duelul cu FC Voluntari din a 21-a etapă a Ligii 1, scor 1-2.

FC Voluntari a încheiat anul 2021 cum se putea mai bine. Ilfovenii au revenit împotriva UTA-ei şi au reuşit să se impună cu 2-1.

Nemec şi Briceag au marcat golurile gazdelor, după ce fotbaliştii arădeni s-au întrecut în ratări. La un minut înainte de a fi egalată UTA, Dangubic a avut două şanse imense de a băga mingea în plasă, dar a eşuat.

În final ilfovenii încheie anul feriicţi, pe poziţia a treia şi cu mari şanse de a prinde play-off-ul, în timp ce UTA începe să se gândească la play-out.

După un început magnific de sezon, arădenii nu au reuşit să mai câştige niciunul dintre ultimele opt partide din Liga 1, pierzând şi remizând câte patru.

Laszlo Balint a recunoscut că UTA şi-a cam luat gândul de la play-off şi i-a criticat pe jucători pentru felul în care ratează ocazii imenese aproape meci de meci.

Balint, negru de supărare după eşecul cu Voluntari

Felicitări celor de la Voluntari, cred că victoria le asigură calificarea în play-off. Probabil a fost meritată, chair dacă am încercat, am deschis scorul, au fost două momente psihlogice importante, probabil dacă nu rata Dangubic altfel era meciul.

Dar aşa suntem noi, ratăm, nu am mai trecut prin asta nici ca jucător, nici ca antrenor, nu ştiu ce se întâmplă. Dar probabila acesta ne este nivelul.

O echipă mare ştie să profite de aceste momente psihologice. Ratăm cu o seninătate care mă bagă în pământ. Jucătorii au pierdut prea multe dueluri cu Nemec, acolo s-a pierdut acest joc.

Ăştia suntem, urmează o pauză şi o perioadă de pregătire, e clar că acest obiectiv al play-off-ului se depărtrează de noi.

Sunt dezmăgit, pentru că mi-a fost teamă, am discutat cu băieţii, am simţit că nu o să ne putem menţine nivelul de joc pe care l-am avut la Craiova”, a declarat Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare