Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou scandal monstru la Dinamo! Un titular, deranjat de Rednic, a făcut o criză de nervi: ”Plec şi nu mă mai întorc”. A fost exclus din lot

Un nou scandal monstru la Dinamo! Un titular, deranjat de Rednic, a făcut o criză de nervi: ”Plec şi nu mă mai întorc”. A fost exclus din lot

Dinamo București

Comentarii

Un nou scandal a izbucnit la Dinamo, în urma înfrângerii dramatice suferită cu Mioveni.

Pentru fiecare pas făcut în faţă, Dinamo face doi înapoi. După victoria obţinută cu Chindia, prima de pe mai bine de patru luni în Liga 1, ”câinii” sperau la un al doilea rezultat pozitiv la rând.

Iar după ce au deschis scorul cu o jumătate de oră de joc rămasă, dinamoviştii păreau aproape de o a doua victorie consecutivă, sau măcar o remiză.

Însă ”câinii” au luat două goluri în prelungiri, iar haosul s-a declanşat din nou. Rednic şi-a făcut iarăşi praf un jucător, iar Sorescu a fost dezbrăcat de suporteri.

Iliev a fost fotbalistul demolat de Rednic în urma meciului, pentru penalty-ul făcut, ce a dus la primul gol al echipei lui Pelici.

Un nou scandal monstru la Dinamo

Nervos că a fost criticat dur public de tehnician, portarul a izbucnit şi, conform gsp.ro, ”a ameninţat că pleacă şi că nu se mai întoarce la echipă”.

Dezvăluirea a fos făcută de un jucător care a vrut să îşi păstreze anonimă identitatea, menţionând şi că Iliev ”era foarte nervos”.

Conform sursei citate, portarul a fosst exclus imediat din lor, din pricina ieşirii sale, decizie ce a devenit normală în Ştefan cel Mare.

Dacă Sorescu a fost prima victimă a lui Rednic, iar ”tricolorul” a scăpat uşor, Filip şi Matei sunt aproape de plecarea de la club după ce au fost daţi afară de la echipă de ”Puriu”.

Sunt supărat. Iliev e la a doua greşeală. Şi meciul trecut la fel. Sunt reguli clare, care se învaţă la copii. La experienţa lui, nu avea voie să iasă din poartă.

Erau jucători care se luptau pentru minge, el nici nu a atins-o. Nu poţi să faci greşeli d-astea. Îţi baţi joc de munca unei echipe. Chiar nu îl înţeleg”, spusese Rednic de goalkeeper în urma înfrângerii cu Mioveni.

În cariera sa, Iliev a mai trecut pe la Levski, Botoşani şi Astra, semând cu Dinamo liber de contract după despărţirea de Ludogorets.

Afla mai multe despre: plamen iliev 

viewscnt
Articole similare