Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, prima reacţie după întâlnirea cu Burleanu şi Stoichiţă: ”Nu ştiu ce persoane bolnave au făcut acea poză”

Răzvan Lucescu, prima reacţie după întâlnirea cu Burleanu şi Stoichiţă: ”Nu ştiu ce persoane bolnave au făcut acea poză”

Echipa națională

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Slovan Bratislava, Răzvan Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a prelua echipa naţională.

Marţi seara, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au fost surprinşi luând cina cu Răzvan Lucescu, la un restaurant din Salonic.

Poza a fost publicată, iar imediat au început zvonurile cum că oficialii FRF au mers în grecia pentru a îi propune fostului selecţioner să revină la conducerea echipei naţionale.

Veştile au ajuns şi în presa elenă, iar fanii lui PAOK au fost revoltaţi că antrenorul echipei favorite ar purta discuţii ascunse să plece de la club.

În cadrul conferinţei de presă de miercuri, Lucescu jr. a negat toate zvonurile şi a afirmat că este şi va rămâne antrenorul lui PAOK, deşi nu a vrut să specifice cu ce scop se întâlnise cu oficialii FRF.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după întâlnirea cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă

”(n.r. toată lumea din jurul echipei şi fanii aşteaptă un comentariu în legătură cu întâlnirea de ieri cu preşedintele FRF. Ai putea explica puţin contextul pozei care a fost făcută?) Nu îmi place să vorbesc de timpul meu liber.

Nu îmi place să vorbesc de cine cu persoane pe care le ştiu de mult timp şi care nu sunt pentru prima dată în situaţia aceasta în Salonic. Nu e nimic de zis, nu e nimic de comentat.

Sunt aici la PAOK, sunt antrenorul lui PAOK, am un contract pe trei ani şi vreau să rămân la PAOK. Nu e nimic de zis. Nu ştiu cine a publicat poza, ce persoane bolnave au făcut-o, dar, pentru mine... nu am niciun fel de interes.

(n.r. poţi să faci ce vrei în timpul tău liber, dar discutăm despre asta pentru că în presa din România au apărut informaţii că ţi s-a propus să devii noul selecţioner al României. Ţi-a fost făcută vreo ofertă?) Nu am nimic de comentat. Sunt antrenorul lui PAOK şi rămân antrenorul lui PAOK”, a declarat Răzvan Lucescu.

Şi dacă Răzvan Lucescu accepta oferta echipei naţionale, antrenorul lui PAOK are în contract o clauză de reziliere de şapt milioane de euro, la care este puţin probabil ca patronul să fi renunţat.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare