You are here:

Răzvan Marin a servit specialitatea casei în Lituania. Concluziile "Lunetistului" după partidă

Răzvan Marin a servit specialitatea casei în Lituania. Concluziile "Lunetistului" după partidă

Echipa națională

Comentarii

România s-a impus în Lituania, scor 2-1. Patru din patru victorii pentru Mircea Lucescu.

România câştigă toate meciurile sub comanda lui Mircea Lucescu şi rămâne lider în grupa 2 din Liga C. 

Partida a început rau pentru tricolori, în minutul 7, Lituania deschide scorul printr-un penalty controversat la henţul lui Raţiu. 

Elevii lui Lucescu au abordat partida cu aceeaşi dorinţă şi au egalat tot printr-un penalty 11 minute mai târziu. Răzvan Marin, executantul exceptional de lovituri de pedeapsă, a marcat fără emoţii de la punctul cu var.

Lovitura de graţie a fost în minutul 65, Dennis Man a oferit o pasă de geniu pentru Draguş, acesta a finalizat perfect şi a înscris.

Răzvan Marin, încă nemulţumit "Îmi doresc să marchez şi din acţiune"

”Cel mai important e că am luat cele trei puncte. Am început un pic mai greu în primele minute. Ne-am revenit, am jucat cu mai multă inteligenţă, cred că am făcut asta 70-75 de minute. Era nomal ca în ultimele 10-15 minute să vină peste noi.

A fost frig. Eu m-am simţit bine pentru că în meciul trecut am ieşit mai repede. Am simţit portarul că vrea să meargă în colţul acela. Eram sigur că dacă dau tare şi sus nu poate să apare. Sunt destul de sigur pe mine că dacă dau sus şi tare nu poate apăra.

Îmi doresc să marchez şi din acţiune. Sunt fericit că ajut echipa să câştigăm. Obiectivul nostru este să câştigăm meciurile de acasă. Să obţinem cele şase puncte. Nu e cea mai dificilă grupă. Trebuie să progresăm din punct de vedere al posesiei. Mie nu mi s-a apărut că a atins mingea cu mâna.”, a spus Răzvan Marin.

 

 

 

Afla mai multe despre: răzvan marinnaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare