Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Onea nu scapă de critici: ”Nu ştie fotbal. A înţeles să-i rupă piciorul lui Coman” | EXCLUSIV

Răzvan Onea nu scapă de critici: ”Nu ştie fotbal. A înţeles să-i rupă piciorul lui Coman” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă a trecut o săptămână de la faultul ”criminal” asupra lui Florinel Coman, Răzvan Onea nu scapă de critici.

Bogdan Cosmescu, despre Răzvan Onea: ”Aşa a înţeles, nu ştie fotbal”

Prezent în studiourile Orange Sport, comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu pune intrarea dură a lui Răzvan Onea pe seama faptului că deţine un bagaj fotbalist prea amplu.

Acesta crede că fundaşul a înţeles greşit îndemnul antrenorului său, Adrian Mutu, care le-a cerut jucătorilor să joace tare. De aceea ar fi intrat la rupere, fără să mai ţină cont de nimic altceva.

Poţi să intri tare, dar nu ca Onea. Onea a arătat lipsă de cunoştinţe fotbalistice, este un puşti care a interpretat greşit cuvintele lui Mutu. Sunt convins că Mutu le-a spus <<Bă, jucăm tare pe ei>> şi el a înţeles că trebuie să îi rupă piciorul lui Coman.

Aşa a înţeles, nu ştie fotbal. Nu ştie să se controleze. (n.r. -  a avut acel exces de zel datorită publicului...) Asta înseamnă că ştie ce trebuie să facă? Bine, Jean Vlădoiu a luat roşu după 11 secunde la Campionatul Mondial din 1994. Avea 27-28 de ani, avea ceva”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

În minutul 4 al partidei Rapid - FCSB, Răzvan Onea a avut o intrare în viteză la Florinel Coman, fără a juca mingea. Fotbalistul celor de la FCSB a sărit câţiva metri în sus şi putea risca o accidentare foarte dură, dacă ar fi fost atins.

Centralul partidei, Horaţiu Feşnic, a decis ca fotbalistul Rapidului să fie sancţionat doar cu cartonaş galben. Cei din camera VAR nu au intervenit, aşa că Onea a scăpat.

Afla mai multe despre: oneacomancosmescu 

viewscnt
Articole similare