Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată Marian Iancu după 8 ani de închisoare. Afaceristul ar avea probleme medicale şi a slăbit foarte mult

FOTO | Cum arată Marian Iancu după 8 ani de închisoare. Afaceristul ar avea probleme medicale şi a slăbit foarte multgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Eliberat din închisoare după 8 ani petrecuţi în spatele gratiilor, Marian Iancu a fost surprins la o petrecere alături de mai multe persoane.

Marian Iancu, unul dintre foştii patroni ai lui Poli Timişoara, a petrecut alături de mai mulţi prieteni care par a fi suporteri ai Rapidului.

După 8 ani de închisoare, Marian Iancu arată diferit şi are mult mai puţine kilograme faţă de momentul în care a intrat în spatele gratiilor.

Cum arată Marian Iancu după 8 ani de închisoare

În urmă cu un deceniu, Marian Iancu era unul dintre cei mai cunoscuţi patroni de Liga 1. Omul de afaceri investea la Poli Timişoara, echipă pe care a transformat-o într-o pretendentă la primele locuri.

Marian Iancu a cheltuit atunci sume considerabile la clubul de pe Bega, în ambiţia sa de a câştiga titlul. Obiectiv pe care nu l-a atins însă.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MARIAN IANCU!

Totuşi, cu el patron, Poli Timişoara a fost de două ori vicecampioană a României şi a avut câteva rezultate surprinzătoare în Europa, printre care eliminarea lui Şahtior Doneţk, în 2009.

În 2014, Marian Iancu a ajuns însă în spatele gratiilor. Judecătorii l-au găsit vinovat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO Oneşti şi a fost condamnat la nu mai puţin de 14 ani de închisoare.

De asemenea, el a fost obligat să înapoieze statului nu mai puţin de 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro. Marian Iancu s-a ales astfel cu o mare parte din avere confiscată.

Între timp, după 8 ani de închisoare, Marian Iancu a fost eliberat condiţionat. Avocaţii săi au încercat în mai multe rânduri să-l scoată din închisoare pe motive medicale, însă abia recent au avut succes.

Alexandru Dobroiu, fost jucător la Rapid, a stat în celulă cu Marian Iancu şi susţinea în urmă cu ceva vreme că starea omului de afaceri nu este prea bună: ”În puşcărie am stat şi cu Iancu, de la Timişoara. E terminat, de-abia mai merge”.

Acum, Marian Iancu a fost surprins la o petrecere la care cânta imnul Rapidului, echipă pe care a susţinut-o dintotdeauna. Imaginile postate de ProSport arată un Marian Iancu schimbat, care a slăbit foarte mult. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare