Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Drăgulescu i-a făcut avansuri unei apropiate a lui Vladimir Putin: ”Era foarte simpatică”. Ce reacţie a avut rusoaica. EXCLUSIV

Marian Drăgulescu i-a făcut avansuri unei apropiate a lui Vladimir Putin: ”Era foarte simpatică”. Ce reacţie a avut rusoaica. EXCLUSIVgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Marian Drăgulescu a dezvăluit că a flirtat cu o femeie care acum este în cercul de apropiaţi ai lui Vladimir Putin.

În vârstă de 41 de ani, Marian Drăgulescu a avut o lungă şi de succes carieră în gimnastică. Într-un interviu pentru emisiunea Zoom Sport, de pe Orange Sport, fostul gimnast a povestit cum a ajuns să-i facă avansuri unei femei care în prezent este una dintre apropiatele lui Vladimir Putin.

Marian Drăgulescu a încercat să o cucerească pe una dintre apropiatele lui Putin

Cariera lui Marian Drăgulescu s-a intersectat deseori cu cea a Svetlanei Horkina, cea mai mare gimnastă din istoria Rusiei.

Cei doi sunt din aceeşi generaţie şi de multe ori s-au întâlnit la concursurile internaţionale. Aşa au ajuns să se împrietenească şi, la un moment dat, a circulat zvonul că s-ar afla într-o relaţie.

Marian Drăgulescu a dezvăluit că zvonurile aveau un sâmbure de adevăr. Fostul mare gimnast român spune că flirta deseori cu Svetlana Horkina şi între ei era o simpatie reciprocă. De altfel, Marian Drăgulescu spune că fosta mare gimnastă îl îmbrăţişa de fiecare dată când îl întâlnea.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU SVETLANA HORKINA!

Se spune că ai fi avut o relaţie cu Svetlana Horkina. Care e realitatea?
A existat un flirt aşa, între noi doi. Am fost un băiat destul de simpatic. Am avut multe admiratoare, inclusiv din lumea gimnasticii. Da, a existat un flirt, dar niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât aceste tatonari.

Când vă întâlneaţi aţi discutat ceva pe tema asta?
Au fost ani buni de zile. Am prins-o o perioadă destul de lungă pe Svetlana, dar nu s-a întâmplat nimic. Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrăţişam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult.

Era o femeie care-ţi plăcea?
Era foarte simpatică. Avea ochi frumoşi. Era şi o personalitate... avea tot pachetul.

Cine este Svetlana Horkina, gimnasta care a flirtat cu Marian Drăgulescu

Acum în vârstă de 43 de ani, Svetlana Horkina a fost cea mai mare gimnastă din istoria Rusiei şi printre cele mai mari din lume. A câştigat şapte medalii olimpice şi 20 de medalii mondiale.

S-a retras după Jocurile Olimpice Atena 2004 şi a ales ulterior a decis să intre în politică. S-a înscris în partidul Rusia Unită, care îl susţine pe Vladimir Putin şi, în 2007, a câştigat un mandat în Duma de Stat.

După ce Rusia a declanşat războiul din Ucraina, Svetlana Horkina şi-a declarat sprijinul pentru decizia lui Vladimir Putin şi a denumit invazia ”o campanie pentru cei cărora nu le este ruşine să spună că sunt ruşi”.

Autor: Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: svetlana 

viewscnt
Articole similare